ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Σχεδόν καθημερινές οι επιθέσεις από αδέσποτα στην Πανεπιστημιούπολη | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Σχεδόν καθημερινές οι επιθέσεις από αδέσποτα στην Πανεπιστημιούπολη

Αντιμέτωποι με ένα μόνιμο κίνδυνο είναι τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων από τις συχνές επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών που έχουν βρει καταφύγιο στο χώρο. 

Αν και η πλειοψηφία της πανεπιστημιακής κοινότητας διατείνεται από φιλοζωϊκά αισθήματα και καθημερινά παρέχει τροφή στα αδέσποτα, την ίδια στιγμή ακόμη και οι ίδιοι ανησυχούν και για τη σωματική ακεραιότητα τους και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πραγματικά δεν ξέρουν πώς θα πρέπει να αντιδράσουν σε μία επίθεση της αγέλης των σκύλων. Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι μέσα στον πανικό τους, πολλοί είναι αυτοί που επιπλήττουν όσους φιλόζωους ταΐζουν και φροντίζουν τα αδέσποτα στο χώρο, καθώς παράλογα τους κατηγορούν ως υπεύθυνους της δημιουργίας του φαινομένου των αδέσποτων ζώων! 

Μπορεί το φαινόμενο να έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όμως δεν είναι λύση να υποστηρίζουν κάποιοι ότι θα πρέπει να αφήσουμε στο έλεος της αδιαφορίας τα αδέσποτα. Εκτός κι αν θεωρούν ότι εάν τα αδέσποτα σκυλιά στην Πανεπιστημιούπολη τα αφήσουμε πεινασμένα, άρρωστα, ανεμβολίαστα και αστείρωτα θα κάνουν την καθημερινότητα στο Πανεπιστήμιο καλύτερη απ' ότι είναι σήμερα! [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου