Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του Ιταλού φοιτητή στο Κάιρο | Epirus World

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του Ιταλού φοιτητή στο Κάιρο

Ο Τζούλιο Ρετζένι, που βρέθηκε νεκρός νωρίτερα αυτό το μήνα, είχε επίσης επτά σπασμένα πλευρά και είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο ανώτερη πηγή από την εγκληματολογική Αρχή της Αιγύπτου.

Τα σημάδια ηλεκτροπληξίας βρέθηκαν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του 28χρονου φοιτητή.

Οι αρχές έδωσαν την τελική ιατροδικαστική έκθεση στους εισαγγελείς το Σάββατο, αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι λεπτομέρειες της αυτοψία έρχονται μετά την απόρριψη από την κυβέρνηση της Αιγύπτου των κατηγοριών πως οι δυνάμεις ασφαλείας κρύβονται πίσω από την δολοφονία του Ρετζένι.

Πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν την ιδιωτική κηδεία του διδακτορικού φοιτητή στην γενέτειρά του Φιουμιτσέλο στη βορειοανατολική Ιταλία την Παρασκευή.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι προειδοποίησε την Αίγυπτο πως η φιλία των δύο κρατών βρίσκεται σε οριακό σημείο λόγω του ανεξήγητου θανάτου του φοιτητή.

Πολλοί Ιταλοί πιστεύουν ότι απήχθη και σκοτώθηκε από δυνάμεις των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου