Παρουσίασε το A5 DTM selection η Audi | Epirus World

Παρουσίασε το A5 DTM selection η Audi

Μια συλλεκτική έκδοση με την ονομασία A5 DTM selection, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο αγωνιστικό μοντέλο, παρουσίασε η Audi.
To A5 DTM selection θα παραχθεί σε μόλις 50 «αντίτυπα», με τιμή του θα φτάσει τα 74.540 ευρώ στην γερμανική αγορά και κύριο χαρακτηριστικό τους το έντονο κόκκινο χρώμα. Σχεδιαστικά θα περιλαμβάνει νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, λογότυπα DTM κατά μήκος του αμαξώματος και ζάντες 20 ιντσών.
Στο εσωτερικό του κυριαρχεί ο ιδιαίτερος LED φωτισμός στο κάτω μέρος της πόρτας που «προβάλλει» το λογότυπο DTM στον δρόμο, μαζί με τα αναπαυτικά bucket καθίσματα από το RS5 και οι κόκκινες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με δερμάτινες επενδύσεις.
Σε ότι αφορά στην «καρδιά» του Audi A5 DTM selection, συναντάμε τον 3λιτρο TDI με απόδοση 245 ίππων και 580 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 7τάχυτο S Tronic αυτόματο κιβώτιο και χρειάζεται 5,9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα με τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.
audi02audi03
Πηγή: autotriti.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου