Φορ και «κλείνει» ο Παναθηναϊκός | Epirus World

Φορ και «κλείνει» ο Παναθηναϊκός

Ο σχεδιασμός των «πράσινων» έχει δουλέψει εντυπωσιακά, αφού έχουν αποκτηθεί οι Βέμερ, Λουντ, Εσιέν, Καλτσάς και έχουν τρέξει όσες ανανεώσεις συμβολαίων χρειάστηκαν, ενώ με τις διαφαινόμενες προσθήκες των Σάντσεθ και Θελάντερ, το ρόστερ θα είναι πλέον ολοκληρωμένο και θα λείπει το τελευταίο του κομμάτι. Αυτό δεν είναι άλλο από τον σέντερ φορ.
Όπως αναφέρει η Live Sport, η υπόθεση με τον επιθετικό που θέλει το Τριφύλλι έχει ήδη δουλευτεί και δεν θα καθυστερήσει πολύ ακόμη. Οι «πράσινοι» θέλουν έναν επιθετικό που θα έχει ταχύτητα και θα μπορεί να ανοίξει χώρους στον Μάρκους Μπεργκ ώστε να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός και φαίνεται πως εκτός απροόπτου αυτός θα έχει αποκτηθεί πριν τα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στα τέλη Ιουνίου. Η μόνη περίπτωση να προχωρήσει και για περαιτέρω ενίσχυση ο Παναθηναϊκός είναι αν υπάρξει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή από τους ήδη υπάρχοντες.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου