Δείτε ηλεκτρονικά πόσα ένσημα έχετε στο ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και τον ΟΓΑ | Epirus World

Δείτε ηλεκτρονικά πόσα ένσημα έχετε στο ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και τον ΟΓΑ

Με μια εντελώς απλή διαδικασία μπορρείτε μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή να δείτε πόσα ένσημα έχετε σε όλους τους ασφαλιστικούς φορείς. Αυτή τη δυνατότητα σας τη δίνει το λογισμικό σύστημα ΑΤΛΑΣ, μέσω του οποίου oι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και τον ΟΓΑ μπορούν να δουν τα ένσημα τους ηλεκτρονικά με την χρήση του ΑΜΚΑ και τους κωδικούς του Τaxisnet. Το σύστημα ΑΤΛΑΣ σε πρώτη φάση ενσωματώνει τα ένσημα των ασφαλισμένων από το 1994 μέχρι και σήμερα, όμως μέχρι το τέλος του 2015, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), θα ενσωματώσει και τον χρόνο ασφάλισης πριν από το 1994. Όταν το σύστημα ολοκληρωθεί, θα μπορεί ο κάθε ασφαλισμένος να εντοπίζει με....
ακρίβεια τις συνολικές ημέρες ασφάλισης του, ακόμη κι αν πρόκειται για περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης, όπου εμπλέκονται περισσότερα από ένα ασφαλιστικά ταμεία.Η διαδικασία είναι εντελώς απλή. Αρχικά πληκτρολογείς στον υπολογιστή σου την ηλεκτρονική διεύθυνση atlas.gov.gr,επιλέγεις "Ασφαλιστικό Βιογραφικό" και στη συνέχεια "Πρόσβαση στο Ασφαλιστικό Βιογραφικό". Στην ειδική φόρμα που εμφανίζεται στην οθόνη σας, εισάγετε τους κωδικούς που έχετε για τη φορολογική σας δήλωση στο Taxisnet. Πατώντας είσοδος θα πρέπει στη φόρμα που εμφανίζεται να εισάγετε τον προσωπικό σας αριθμό ΑΜΚΑ. Τότε θα εμφανιστούν στην οθόνη του υπολογιστή σας, συγκεντρωτικά ανα ταμείο τα ένσημα σας, ενώ πατώντας την επιλογή εκτύπωση του ασφαλιστικού βιογραφικού, μπορείτε να δείτε αναλυτικά -ανά μήνα- όλα τα ένσημα σας.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου