Σενάριο σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής Άννυ | Epirus World

Σενάριο σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής Άννυ

Τα κομμάτια του παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της μικρής Άννυ επιχειρούν να συνθέσουν οι ανακριτικές αρχές.

Τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια «μαρτυρούν» πως κάτι βαθύτερο κρύβεται.

Σύμφωνα με τα σενάρια που ερευνώνται είναι και το ενδεχόμενο ότι το παιδάκι μπορεί να έπεσε στα «χέρια» των παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός της χώρας.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες μέρες στις ανακριτικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζητά να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα η εξαφάνιση του κοριτσιού να σχετίζεται σε οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή εμπορίας οργάνων.

Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον Σάββα ή από κάποιον άλλο που το έκανε ενώ ο πατέρας το γνώριζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Espresso, κατά την διάρκεια της ανάκρισης του «πατέρα» της Άννυ από τους αστυνομικούς, ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη.

Ο ψυχίατρος είπε στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος, είναι πως ο τρόπος του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για το τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου.

«Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου» φέρεται να είπε.

Ο συγκεκριμένος Έλληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών. Ο ειδικός κλήθηκε όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τον πατέρα ο οποίος άλλαζε διαρκώς καταθέσεις.

Ταυτόχρονα εξετάζονται τρόπου να δώσει κατάθεση ο Γερμανός, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στο Βερολίνο, που ήταν ο χρηματοδότης της μητέρας με τεράστια ποσά
.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου