2ο Διεθνές Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" - Τετάρτη 27 Μαΐου - Ταξιδέψαμε πάλι στα πέρατα του κόσμου | Epirus World

2ο Διεθνές Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" - Τετάρτη 27 Μαΐου - Ταξιδέψαμε πάλι στα πέρατα του κόσμου

Ταξιδέψαμε πάλι στα πέρατα του κόσμου, εχθές Τετάρτη 27 Μαΐου, κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" που παρουσιάζει ο Thomas Sopilidis
Πρώτη στάση στην Κοζάνη συνομιλώντας με τον Sakis Bagatzounis για τα ροφήματα και αφεψήματα που μπορείτε να βρείτε, - αλλά και να προμηθευτείτε από όποιο σημείο του κόσμου και να ζείτε! - από τοhttp://bagatzounis.com/web/ και το http://www.elgrecoteas.com.
Η περιγραφή για τα καλούδια που θα βρείτε στον ιστοχώρο τους ήταν τόσο ζωντανή, που όσοι ακούγαμε την εκπομπή λες και περνούσε από την γεύση μας ένα ένα ξεχωριστά από τα αφεψήματά τους ή τα αρωματικά τους βότανα!
Ευχάριστη έκπληξη η συνομιλία με τον Nicolas Dimakopoulos από το Πεκίνο, που μετά την επιτυχία της συμμετοχής τους με την μουσική παράσταση "Xin - άδειν" στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού", θα έχουμε και δεύτερη συμμετοχή το Σάββατο 30 Μαΐου, όπου θα συνδεθούμε ζωντανά να τους ακούσουμε!
Η Ελλάδα είναι όντως Παντού: Παρέα με τον αρχισυντάκτη τουhetpodium.org Dimitris Christodoulou συνδεθήκαμε με τον Kostas Karantininis που μας έδωσε -στη κυριολεξία- ανταπόκριση από την Κοπεγχάγη όπου, με πρωτοβουλία του εκπρόσωπου τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Δανία, κ. Ρωσίδη, παρουσιάστηκε το γαστρονομικό - και όχι μόνο!- δρώμενο (χωρίς αυτό να αποτελεί συμμετοχή στο 2ο διεθνές Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" ) με τίτλο:
"Ancient Greek Taste meets the Nordic"
Στη συνέχεια παρουσιάσαμε το τί είναι το Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" αλλά δώσαμε και στους ακροατές μας αναλυτικά στοιχεία για το όραμα, τον σκοπό και τους στόχους της ΚΟΙΝΣΕΠ "Ελλάδα Παντού" και γενικά τί είναι μια Κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση
Χωρίς μουσική δεν πάμε πουθενά!
¨Εγινε αφιέρωμα στον Συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, και προλάβαμε και λίγο να παίξουμε και λίγα τραγούδια από το αφιέρωμα που θα γίνει σήμερα, δηλαδή στον αξέχαστο συνθέτη Μανώλη Χιώτη.
Τα λέμε πάλι σήμερα στις 17:00 με 21:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδας!
Σας περαθέτουμε φωτογραφίες από το "Ancient Greek Taste meets the Nordic" που μας έστειλε το μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ "Ελλάδα Παντού" στη Δανία, Κώστας Καραντινινής.
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ: ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΣ ( "Ancient Greek Taste meets the Nordic" ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ emoticon smile
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου