Τριπλή δόση νάρκωσης σε 15χρονη που πέθανε στον οδοντίατρο | Epirus World

Τριπλή δόση νάρκωσης σε 15χρονη που πέθανε στον οδοντίατρο

Τριπλάσια ποσότητα νάρκωσης σε σχέση με το φυσιολογικό βρέθηκε στο αίμα της 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας που ζούσε στα Γιάννενα και πέθανε μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

«Στο αίμα του παιδιού μου 2ώρες πριν πεθάνει βρέθηκαν 13.6 mg / ml φαρμάκου ύπνωσης, την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα 2-5 mg / ml ,ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά του καθενός. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου, ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα ενός 16χρονου κοριτσιού» τόνισε μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο πατέρας της μικρής, σύμφωνα με το epirus-tv.

Στην Αλβανία είχαν αφαιρεθεί ζωτικά όργανα και ο εγκέφαλος της 16χρονης, για άγνωστο λόγο, κάτι που έκανε εξαιρετικά δύσκολη την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη χώρα μας

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά την επιστροφή της από τους Αγίους Σαράντα στα Ιωάννινα και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας της, την είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της μικρής είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί την έκθεση ιατροδικαστή στην Αλβανία που έδειχνε ως αιτία θανάτου της 16χρονης την εσωτερική αιμορραγία.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου