Ιωάννινα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών | Epirus World

Ιωάννινα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθησαν χθες (30-03-2015) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 ετών, κατηγορούμενοι για αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, εντοπίστηκε ένας   32χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πενήντα (50) ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τρεις (3) σφραγίδες διαφόρων τύπων.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 32χρονος δράστης είχε πουλήσει νωρίτερα (24) ναρκωτικά χάπια σε έτερο 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη.
Τα ναρκωτικά χάπια και οι σφραγίδες που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους δικογραφία για κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου