«Η Μέρκελ έτοιμη να εξαντλήσει τη δυσαρέσκεια των Γερμανών» | Epirus World

«Η Μέρκελ έτοιμη να εξαντλήσει τη δυσαρέσκεια των Γερμανών»

«Η Γερμανίδα καγκελάριος, 'Αγκελα Μέρκελ, δήλωσε προετοιμασμένη να εξαντλήσει τα όρια της δυσαρέσκειας των Γερμανών ψηφοφόρων, στην προσπάθειά της να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, εφόσον ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάνει αυτό που πρέπει και παρουσιάσει ένα βιώσιμο οικονομικό σχέδιο» αναφέρεται σε δημοσίευμα του αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg.
Όπως επισημαίνεται, η καγκελάριος Μέρκελ δήλωσε από το Ελσίνκι, κατά την εκεί επίσκεψή της, ότι «δεν καθοδηγείται από δημοσκοπήσεις που αφορούν την εσωτερική αντιπολίτευση για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Μέρκελ ανέφερε: «Αυτό που κάνω από πολιτικής πλευράς, δεν στηρίζεται στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες διαφέρουν αρκετά, αλλά μάλλον στο αν η Ελλάδα θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις προσδοκίες που όλοι μας έχουμε». Και πρόσθεσε: «Αυτή θα είναι μια μακρά διαδικασία συζητήσεων. Όλοι δουλεύουμε για να μπορεί η Ελλάδα να παραμείνει ως μέλος στην ευρωζώνη».
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου