ΥΠΟΘΕΣΗ Β.ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ -"Καρφιά" για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες και σε αρμόδια δημόσια όργανα άφησε ο Γιάννης Πανούσης | Epirus World

ΥΠΟΘΕΣΗ Β.ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ -"Καρφιά" για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες και σε αρμόδια δημόσια όργανα άφησε ο Γιάννης Πανούσης

Στην απαντητική επιστολή του Γιάννη Πανούση, προς την Έλενα Ακρίτα, σχετικά με τα γεγονότα της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τις εστίες της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, όχι μόνο τόλμησε να
πάρει δημόσια θέση στην πρωτοκλασάτη κοινοβουλευτική εμπλοκή του "προστάτη"-βουλευτή των "νταήδων"-σπουδαστών, αλλά έκανε σαφείς αιχμές ακόμη και για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες αρμόδιων δημοσίων οργάνων! "Οι ποινικές ευθύνες θα καταλογιστούν όταν εντοπιστούν οι ένοχοι της «βαρβαρότητας» και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει με πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων δημοσίων οργάνων", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Πανούσης. Υπενθυμίζουμε, ότι στην ίδια επιστολή ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας τάξης στηλιτεύοντας το ρόλο πρωτοκλασάτου βουλευτή της Κρήτης στην απόκρυψη του ρόλου των "νταήδων" της Σχολής, είχε αναφέρει, ότι: 
"Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη βουλή". Όμως δημόσια ο Γ. Πανούσης -στην ίδια επιστολή- εξήρε την προσφορά του Γιαννιώτη, κορυφαίου Έλληνα ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη στην πορεία εξιχνίασης της μυστηριώδους υπόθεσης, καθώς όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε: "Στο επίπεδο της αστυνομικής έρευνας έχει διαταχθεί να σταλεί στα Γιάννενα ειδική μονάδα εξιχνίασης. Έχω ο ίδιος προσωπικά μιλήσει με τον ιδιωτικό ερευνητή Γ. Τσούκαλη και έθεσα στη διάθεση της οικογένειας όποιο μέσο χρειαστεί".
epirusgate.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου