Μαντσίνι: Θα είναι δύσκολο το εκτός έδρας ματς με την Ελλάδα | Epirus World

Μαντσίνι: Θα είναι δύσκολο το εκτός έδρας ματς με την Ελλάδα

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός με νέες του δηλώσεις στο ραδιόφωνο της RAI αναφέρθηκε στην Ελλάδα με αφορμή την κλήρωση των προκριματικών για το Euro 2020.
Oι «Ατζούρι» στο πλαίσιο του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020 θα τεθούν αντιμέτωποι με Ελλάδα, Φινλανδία, Βοσνία, Αρμενία και Λιχτενστάιν.
Ο άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι στάθηκε στις δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν στα εκτός έδρας ματς των Ιταλών με Ελλάδα και Βοσνία.
«Είναι μια καλή κλήρωση αλλά τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Θα είναι πιο δύσκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια για παράδειγμα στην Αθήνα απέναντι στην Ελλάδα και στο Σεράγεβο με αντίπαλο την Φινλανδία την οποία δεν ξέρουμε πολύ καλά όμως βλέπουμε πως έχει βελτιωθεί.
Θα πρέπει να αγωνιστούμε στο μάξιμουμ. Δεν υπάρχουν φαβορί και τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου