ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΤΙ - ΓΙΑΤΙ - ΠΟΙΟΣ - ΠΩΣ) | Epirus World

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΤΙ - ΓΙΑΤΙ - ΠΟΙΟΣ - ΠΩΣ)

1.  ΕΙΣΑΓΩΓΗ
   Αυτό το άρθρο, το πρώτο που δημοσιεύεται στην νεογνή «APOKALYPSIS» για το θέμα, αποτελεί απλά μία εισαγωγή … μία πρώτη νύξη … μία αρχική, γενική και απλουστευμένη προσέγγιση, στο τεράστιο αντικείμενο των αεροψεκασμών. Στην συνέχεια όμως, θα πλαισιωθεί με τις πλέον «ενδιαφέρουσες» απόψεις, ενδείξεις ή αποδείξεις με ανάλογες εικόνες και videos, ώστε τελικά ο καθένας να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα.
   Αυτή η πρώτη νύξη, ΔΕΝ απευθύνεται σε όσους απορρίπτουν με «θρησκευτικό» φανατισμό την πραγματοποίηση των αεροψεκασμών, αφού είναι επιβεβαιωμένο πως … εάν δεν θέλουν να δουν, ότι και αν δείξουμε, δεν θα το δουν …  όπως επίσης δεν απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν, γιατί απλά αυτοί ήδη ξέρουν.
   Η ανάρτηση απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στον οποιονδήποτε έχει αντιληφθεί ότι «κάτι συμβαίνει», αλλά είτε δεν έτυχε να το ψάξει, είτε δεν μπόρεσε να καταλάβει μέσα στον κυκεώνα των αντικρουόμενων απόψεων …
Πάμε λοιπόν …

2.  ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ»;
   Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι πολλές φορές, τα αεροπλάνα που πετούν αφήνουν πίσω τους μία λευκή γραμμή. Αυτό άλλοτε αποτελεί απλά ένα φυσικό φαινόμενο και άλλοτε όχι, με την διαφορά τους να είναι απόλυτα σαφής
   Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για ένα φαινόμενο «κρυσταλλοποίησης» αφού η υψηλή θερμοκρασία των καυσαερίων των κινητήρων των αεροσκαφών, σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο ύψος πτήσης τους, δημιουργούν ένα φαινόμενο ανάλογο του χνώτου μας τον χειμώνα. Σταγονίδια κρυσταλοποιούνται και απλά δημιουργούν μία λευκή γραμμή – ονομαζόμενη διεθνώς «CONTRAIL» - η οποία συνοδεύει το αεροσκάφος σαν ουρά και η οποία όμως ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ (ΣΒΗΝΕΙ) ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
   Στην δεύτερη περίπτωση, και πάλι το αεροσκάφος δημιουργεί κατά την πτήση του μία λευκή γραμμή, η οποία όμως αυτή τη φορά ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ, αλλά αντίθετα παραμένει στον ουρανό και σιγά σιγά απλώνει, καταλαμβάνοντας τελικά μεγάλο μέρος του ουράνιου θόλου σαν μία αχνή συννεφιά. Σε αυτή την περίπτωση, προφανώς δεν πρόκειται για το άκακο «χνώτο» του αεροσκάφους, αλλά για «CHEMTRAIL» (δηλ. «χημική ουρά» - διεθνής ορολογία), που δημιουργείται από ψεκασμό χημικών ουσιών που πραγματοποίησε το αεροσκάφος.   
   Η διαφορά ενός contrail από ένα chemtrail είναι προφανώς εύκολα αντιληπτή από οποιονδήποτε, με απλή χρήση της κοινής λογικής.

3.  ΓΙΑΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΧΗΜΑ;
   Αρχικά, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι ένα τέτοιο γιγαντιαίο «project», για το οποίο έχουν δαπανηθεί (και δαπανώνται) εκατοντάδες εκατομμυρίων, δεν έχει μόνο έναν αντικειμενικό σκοπό.
   Πέραν τούτου και προκειμένου να γίνουν αντιληπτά κάποια πράγματα, θα χρειαστεί ένας φαινομενικά άσχετος πρόλογος, του οποίου όμως η σημασία γρήγορα θα γίνει αντιληπτή …
   Όταν ένας πράκτορας κάποιας Μυστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε κάποια «ιδιαίτερη» αποστολή, έχει κάποιο «κάλυμμα». Δηλαδή, έχει προετοιμάσει άριστα ένα ψεύτικο ιστορικό που περιλαμβάνει από το όνομα και το επάγγελμά του, μέχρι την απόλυτη εξήγηση για τον λόγο που βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο και χρόνο κατά την στιγμή της τυχόν σύλληψής του και το οποίο θα χρησιμοποιήσει κατά την ανάκρισή του.
Αν κατά την ανάκριση, πέσει σε κάποια αντίφαση και αποκαλυφθεί, ομολογεί «με κάθε ειλικρίνεια» ότι έλεγε ψέματα και αρχίζει να λέει ένα δεύτερο ψεύτικο ιστορικό που έχει επίσης εκ των προτέρων προετοιμάσει, και το οποίο στην γλώσσα της μυστικής δράσης ονομάζεται «υποκάλυμμα».
   Επιστρέφουμε στους αεροψεκασμούς ….
   Αν κάποιος αποφασίσει να ερευνήσει το θέμα, θα βρει κλειστές πόρτες και θα έρθει αντιμέτωπος με πεισματική άρνηση κάθε υπευθύνου περί πραγματοποίησης αεροψεκασμών. Όταν πιέσει ιδιαίτερα και με τον κατάλληλο τρόπο, αναγκάζοντας τους «αρμόδιους» σε απάντηση, θα εισπράξει το «κάλυμμα». Πρόκειται για την κλασσική ψεύτικη δικαιολογία, που ακόμα και αυτή δίνεται με φειδώ και μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης, ενώ παράλληλα αφήνεται να φανεί σαν «διαρροή απορρήτου» … «Ο πλανήτης λόγω υπερθέρμανσης, έχει ζωή μόλις 50 χρόνων. Έτσι ψεκάζοντας σωματίδια αλουμινίου, δημιουργούμε ένα στρώμα που ανακλά μεν ένα μικρό μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, το οποίο όμως είναι αρκετό να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό θυμάτων που μπορεί να αγγίξει τα 2δις, αλλά αν δεν το κάνουμε η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη»   
   Όταν ο «ερευνητής» συνεχίσει να επιμένει και αρχίσει να κάνει περίεργες ερωτήσεις του τύπου … και γιατί πραγματοποιούνται οι ψεκασμοί περισσότερο τον χειμώνα απ΄ ότι το καλοκαίρι, ή γιατί πραγματοποιούνται σε μέρες με βαριά συννεφιά ή νύχτες, θα έρθει αντιμέτωπος με διάφορα «υποκαλύμματα», όπως ότι …   «Οι τρομοκράτες διαθέτουν βιολογικά όπλα, τα οποία αν χρησιμοποιήσουν θα εξολοθρεύσουν ολόκληρους πληθυσμούς. Έτσι αναγκαζόμαστε να πραγματοποιούμε ψεκασμούς με εισπνεόμενα εμβόλια, πράγμα όμως που δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε, γιατί θα σπείρουμε τον πανικό» …
   Επιπρόσθετα, για τον Ελλαδικό τουλάχιστον χώρο, έχει ακουστεί από επίσημα χείλη (πάντα «ψιθυριστά») ότι … δεν μπορούμε να το ομολογήσουμε γιατί θα έχουμε αντιδράσεις, αλλά πραγματοποιούνται ψεκασμοί για να αποφεύγουμε τις χαλαζοπτώσεις, στο πλαίσιο της προστασίας των καλλιεργειών. Ωστόσο, σε σχετικές επερωτήσεις που έγιναν κατά το παρελθόν στην Ελληνική Βουλή, τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν σ' αυτές, δήλωσαν άγνοια, ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.
   Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η Αίγινα έχει μια παγκόσμια πρωτιά. Είναι ο μοναδικός δήμος παγκοσμίως που υπέβαλε το 2003 «μήνυση κατά παντός υπευθύνου», για τη διενέργεια αεροψεκασμών στον ουρανό της, και λόγω προβληματισμού του δημοτικού της συμβουλίου, για ενδεχόμενες συνέπειες στις φιστικοκαλλιέργειες.
   Γενικά πάντως «έγκυροι ακαδημαϊκοί» καθησυχάζουν πως απλά πρόκειται για εφαρμοσμένη γεωμηχανική (*)
   Παρακάμπτοντας όμως τις απαντήσεις και τους καθησυχασμούς των υπευθύνων, παραθέτουμε τις απόψεις που έχουν εκφράσει διάφοροι ανά τον κόσμο σοβαροί επιστήμονες και  ερευνητές, σύμφωνα με τους οποίους το κολοσσιαίο αυτό πρόγραμμα των αεροψεκασμών, αποσκοπεί (ή πιθανώς να αποσκοπεί) …
      -  Στην αγωγιμότητα της ατμόσφαιρας, ώστε να μπορεί να λειτουργεί κατά το δυνατόν καλύτερα το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroval Research Project), το οποίο έχει την δυνατότητα να δημιουργεί … από βραχυκύκλωμα σε ό,τι κινείται, μέχρι σεισμούς, τυφώνες κλπ «φυσικά» φαινόμενα, ή και να .
      -  Στον έλεγχο του κλίματος που τροποποιούν κατά την κρίση τους, είτε δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για γεγονότα που ενδιαφέρουν την ελίτ (πχ θέατρα πολεμικών επιχειρήσεων, διεξαγωγή Ολυμπιακών αγώνων κλπ), είτε δημιουργώντας δυσμενείς καιρικές συνθήκες σε περιοχές που υπάρχουν σοδειές - στόχοι 
      -  Στον έλεγχο των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων και κατ΄ επέκταση των συναισθημάτων τους (mind control), μέσω της νανοτεχνολογίας, που επιτυγχάνεται με την είσοδο νανορομπότ (**) στο σώμα και την ενσωμάτωσή τους στους νευρώνες
      -  Στην καταστολή των ανθρώπων με την χρήση ψυχοτρόπων ουσιών, ώστε να περιορίζονται κατά το δυνατόν οι αντιδράσεις απέναντι στις ενέργειες των Επικυρίαρχων.
      -  Στην δημιουργία προβλημάτων υγείας με την διασπορά ιών (σε συνεργασία με φαρμακευτικά καρτέλς), άλλοτε για πειραματικούς σκοπούς, και άλλοτε καθαρά για οικονομικούς, αφού οι προκαλούμενες ήπιες ασθένειες θεραπεύονται μόνο με φάρμακα των ίδιων καρτέλς.
      -  Στον αποπληθυσμό (πιθανώς και με επιλεκτικές «εκκαθαρίσεις») σε όποιο βαθμό αυτός είναι δυνατός και κυρίως των ηλικιωμένων ανθρώπων που είναι σαφώς πιο ευάλωτοι.
      -  Στην μετάλλαξη των ανθρώπων, από οντότητες βασικού συστατικού άνθρακος, σε οντότητες βασικού συστατικού πυριτίου.
      -  Σε κάτι άγνωστο, σχετιζόμενο με τον εξωγήινο παράγοντα, αφού κατά την διάρκεια κάποιων αεροψεκασμών έχει παρατηρηθεί η παρουσία ΑΤΙΑ (UFO).
 
4.  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ
   Όλα δείχνουν ότι μέχρι σήμερα οι αεροψεκασμοί εκτελούνται κατά βάση από λευκά αεροσκάφη τύπου KC 10 ή KC 135 χωρίς διακριτικά (συνεπικουρούμενα και από κάποια «εμπορικά»), τα οποία σύμφωνα με ερευνητές από – προγειώνονται σε στρατιωτικά αεροδρόμια, οπότε και δεν κοινοποιούνται τα διαγράμματα των πτήσεών τους.
   Κανένας οργανισμός (ΟΗΕ, Ε.Ε, ΝΑΤΟ) ή και μεμονωμένη χώρα δεν παραδέχεται επίσημα την πραγματοποίηση αεροψεκασμών, αλλά κοινή πεποίθηση των ερευνητών, είναι ότι η γιγαντιαία επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ … και φυσικά αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για την επιβολή σιωπής.
   Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με το κομμάτι που αφορά στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο, υπεύθυνοι για την κατανομή του προς ψεκασμό υλικού, είναι τρεις Έλληνες οι οποίοι εργάζονται για λογαριασμό ξένης Πρεσβείας στην Αθήνα, στην οποία και στεγάζεται το γραφείο τους.
5.  ΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
   Η ΝΑSΑ σχετικά με το θέμα έκανε νύξη για μεταλλοφόρα αεροπορικά καύσιμα (δηλαδή οξείδιο του αργιλίου απευθείας από τα αεροσκάφη) με αποτέλεσμα αυτό μετά την καύση του να μένει ως νανοϋλικό στην ατμόσφαιρα,
   Σύμφωνα όμως με χημικές αναλύσεις που φέρεται να έχουν στην διάθεσή τους διάφοροι ερευνητές (φυσικά μεταξύ αυτών και Έλληνες), στα υλικά ψεκασμών περιλαμβάνονται κυρίως Αλουμίνιο, Βάριο, Τιτάνιο, Στρόντιο, Κοβάλτιο και  Πυριτικά Ορυκτά, ενώ αναφέρεται ότι κατά καιρούς έχουν εντοπισθεί διάφοροι τοξικοί και παθογόνοι οργανισμοί, όπως και ένζυμα που χρησιμοποιούνται στα γενετικά εργαστήρια για επεμβάσεις στο ανθρώπινο DNA (όπως πχ το Mucoplasma Fermetens Incognitus που έχει εντοπιστεί σε στρατιώτες με «σύνδρομο του Κόλπου», το Pseudomonas Fluorescens που προκαλεί γενική ατονία και βήχα, το Pseudomonas Aeruginosa που προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα κ.α  Κατά δε το τελευταίο διάστημα (τουλάχιστον για τον Ελληνικό χώρο) παρατηρήθηκε ότι προστέθηκε στα υλικά των αεροψεκασμών και πεντασθενές Αρσενικό.
6.   ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;
   Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο ζήτημα, το οποίο θα αποτελέσει το θέμα ειδικού άρθρου. Ωστόσο, γενικά θα λέγαμε ότι οι ψεκασμοί προκαλούν από πονοκεφάλους, χρόνια κόπωση, πόνο στις αρθρώσεις, παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, επιδράσεις στην εγκεφαλική λειτουργία (χαρακτηριστική η αύξηση των κρουσμάτων «ελλειμματικής προσοχής», υπερκινητικότητας ή και αυτισμού στα παιδιά), νευροεκφυλιστικές ασθένειες (Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ κλπ), μέχρι και καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος, για να μην επεκταθούμε στην ατμοσφαιρική μόλυνση μέχρι του σημείου να υφίσταται κίνδυνος κατάρρευσης του οικοσυστήματος.
   Αυτονόητα, τα υλικά των αεροψεκασμών πέφτουν αφενός μεν στο έδαφος μολύνοντας τόσο την τροφή των ζώων όσο και τις καλλιέργειες, αλλά και αφετέρου σε θάλασσες, λίμνες, ποτάμια μολύνοντας και τον υδροφόρο ορίζοντα, περνώντας τελικά και στην διατροφική αλυσίδα.
   Τέλος, θα αποφύγουμε επίσης προς το παρόν να αναφερθούμε στην άγνωστη για τους περισσότερους πάθηση «Morgellons», που για όσους την «γνώρισαν» μάλλον ήταν μια καλή αιτία για να χάσουν τον ύπνο τους
7.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
   Ένας πιλότος που έχει πειστεί από τον μηχανισμό τον οποίον υπηρετεί ότι οι ψεκασμοί αποτελούν «αναγκαίο κακό» για την σωτηρία της ανθρωπότητας, έστω και αν μοιραία υπάρχουν παρενέργειες σε μία μερίδα πληθυσμού, όχι μόνο εκτελεί, αλλά δυστυχώς θεωρεί και ότι συμμετέχει στην σωτηρία …
8.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ;
   Ίσως η σημαντικότερη ερώτηση που μπορεί να υποβληθεί, της οποίας όμως η απάντηση γνωρίζουμε καλά ότι είναι αρκετά δύσπεπτη για τους περισσότερους …
   Η απάντηση είναι απλή … δεν φοβούνται γιατί απλούστατα δεν έχουν ανθρώπινο DNA!
9.  ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η «ΑΛΛΗ» ΠΛΕΥΡΑ;
   Η «άλλη» πλευρά; Τίποτα απολύτως. Περιορίζεται στο να δηλώνει με κάθε τρόπο, ότι όλα είναι συνωμοσιολογικές φαντασιοπληξίες … Μάλιστα για την Ελληνική πραγματικότητα, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (Γ.Ε.Α) με ανακοίνωσή του την 7.5.2012, διέψευσε κατηγορηματικά την διενέργεια ψεκασμών στον Εθνικό Εναέριο Χώρο.
   Βέβαια θα θέλαμε μεταξύ πολλών άλλων, να ρωτήσουμε και ....
   Στον αντίποδα, αναφέρουμε επιγραμματικά (αφού θα αναφερθούμε εκτενώς με αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν) ότι ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Los Angeles, (προσωπική επιλογή του Εdgar Hoover και με επίσημη ανάμιξη στην υπόθεση Κένεντι και Μ. Μονρόε), ο οποίος είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και αποδεκτούς ανθρώπους στην ιστορία των ΗΠΑ για τις αποκαλύψεις του (υποθέσεων διαφθοράς, τρομοκρατίας, δουλεμπορίου, κυβερνητικών συγκαλύψεων κλπ) τον Ιανουάριο του 2011 έκανε μια αγωνιώδη έκκληση για τους αεροψεκασμούς αποκαλώντας τους «ρίψεις θανάτου» (death dumps) και μιλώντας ανοιχτά για γενοκτονία από τα Η.Ε, καλώντας το Κογκρέσο να την σταματήσει. 
   Όπως ίσως ήδη φαντάζεστε, έξι μήνες αργότερα ο Τed L Gunderson πέθανε. Επίσημα ο θάνατός του οφειλόταν σε καρκίνο της ουροδόχου κύστης, αλλά η οικογένειά του καθώς και ο Dr. Lucidi που τον είδε πριν τον θάνατό του, τον αποδίδουν σε δηλητηρίαση με αρσενικό.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ …
... υπενθυμίζεται (όπως και σε κάθε ανάλογο θέμα) ότι το άρθρο σε μεγάλο βαθμό απηχεί προσωπικές απόψεις, οπότε προτείνω στον καθένα να ακολουθήσει την σοφή πρακτική του … «ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ» αλλά και από την άλλη … «ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ» …

Ι.Π


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
-  (*)   Γεωμηχανική: Η επιστήμη που ερευνά τεχνολογίες επέμβασης στο κλίμα της γης, με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
-  (**) Νανορομπότς: Αυτοτροφοδοτούμενες μικροσυσκευές σε μέγεθος μικροβίου.
-  Ενημερωτικά (μέχρι σήμερα τουλάχιστον), κατά την θερινή περίοδο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι αεροψεκασμοί διακόπτονται για να επανεμφανιστούν στην συνηθισμένη τους συχνότητα τον Σεπτέμβριο. Για τους λόγους αυτής της "παύσης", αν και υπάρχουν κάποιες εικασίες, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα.
-  Οι αναφερθείσες πληροφορίες αποτελούν μέρος του προσωπικού αρχείου του Ι.Π. Αν οιαδήποτε από αυτές που τυχόν λήφθηκε κατά το περλθόν από κάποια ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε προκειμένου να γνωστοποιήσουμε τον "ιδιοκτήτη" και να την αφαιρέσουμε άμεσα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου