Χτυπούσε την ανήλικη κόρη του στη μέση του δρόμου | Epirus World

Χτυπούσε την ανήλικη κόρη του στη μέση του δρόμου

Σε κακή κατάσταση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πήραν από τα χέρια πατέρα την 14χρονη κόρη του, συμπολίτες που έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου σ’ ένα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ο 38χρονος πατέρας αναζητούσε την έφηβη κόρη του κι όταν την εντόπισε στην οδό Ρούσου Κουνδούρου της επιτέθηκε με μανία βιαιοπραγώντας απέναντί της. Το κορίτσι από τα κτυπήματα έπεσε στο έδαφος. Αλλά παρά την πτώση της ο αλβανικής καταγωγής πατέρας δεν πτοήθηκε και συνέχισε τα κτυπήματα, σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούσαν οι περαστικοί, που αντίκριζαν σοκαρισμένοι το θέαμα του ξυλοδαρμού στο κέντρο της πόλης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως νεαροί μαθητές κατάφεραν να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και προσπάθησαν να γλιτώσουν την κοπέλα από τον ξυλοδαρμό. Λέγεται δε πως τράβηξαν τον πατέρα πάνω από το παιδί. Η κοπέλα στον πανικό της βρήκε τελικά καταφύγιο σε διερχόμενο όχημα που οδηγούσε γυναίκα, η οποία και κράτησε το κορίτσι κλεισμένο στο αυτοκίνητο μέχρι που έφτασε η Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η περίπολος της ομάδας «Δίας» και συνέλαβε τον πάτερα ο οποίος δεν είχε μαζί του άδεια παραμονής και τα απαραίτητα έγραφα και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα στη συνέχεια τόνιζαν πως η κοπέλα «έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε όποτε εκείνη ήθελε, χωρίς να δίνει λογαριασμό».

Πάντως, παρά την διαδικασία του αυτόφωρου που ακολουθήθηκε, ο άνδρας κρατήθηκε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα προκειμένου να παραπεμφθεί σε τακτική δίκη.

anatolh.com
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου