Εικόνες καταστροφής στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις… | Epirus World

Εικόνες καταστροφής στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις…

Η μία είναι εικόνα του περασμένου Ιουλίου. Όταν οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στη Λιμνοπούλα ανακαινίστηκαν πλήρως και ετοιμάστηκαν αφού ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για να πραγματοποιηθεί το 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων. Όσες ακολουθούν είναι εικόνες σημερινές.. Εικόνες καταστροφής! Οι τέντες κρέμονται σκισμένες, οι γλάστρες έχουν σπάσει από τη μανία αγνώστων και άλλες πετάχθηκαν στη λίμνη. Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα κανένας δεν μερίμνησε ώστε όσα έγιναν να διαφυλαχθούν κιόλας! Κι όλα αυτά όταν στα λόγια τουλάχιστον η πόλη ετοιμάζεται για να υποδεχθεί σε μερικούς μήνες το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας!

Είναι πραγματικά κρίμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι εικόνες καταστροφής να επαναλαμβάνονται στις κωπηλατικές εγκαταστάσεις. Χωρίς κανένας να έχει μεριμνήσει ώστε να διαφυλαχθούν όσα έγιναν..

Και το επόμενο διάστημα θα κληθεί και πάλι η πολιτεία να καταβάλλει το κόστος της αποκατάστασης και της συντήρησης προκειμένου να γίνει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα…
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου