Έγκλημα στο Σοφικό: Μπήκε ο διάολος μέσα μου και σκότωσα τη γυναίκα μου | Epirus World

Έγκλημα στο Σοφικό: Μπήκε ο διάολος μέσα μου και σκότωσα τη γυναίκα μου

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας μια φωτογραφία της γυναίκας του απολογήθηκε την Τρίτη στο δικαστήριο ο 72χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, την έθαψε στον οικογενειακό τάφος και μετά δήλωσε την εξαφάνισή της. 
«47 χρόνια υπέφερα μαζί της. Είχαμε εντάσεις, λογομαχίες, αλλά εγώ δεν ήθελα να τη χωρίσω. Δεν ξέρω γιατί το έκανα, ποια ήταν η λέξη αυτή που με ώθησε να πάρω το σφυρί στα χέρια μου και να τη σκοτώσω», είπε ο συζυγοκτόνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Ερωτηθείς γιατί δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του, είπε ότι ντρεπόταν να πει στα παιδιά του τι είχε κάνει και επέμεινε ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της. 
«Το μυαλό μου με έκανε να τη θάψω στον οικογενειακό μας τάφο. Πόντο πόντο έσυρα την ταφόπλακα για να μπορέσω να τη βάλω μέσα και να τη θάψω. Μπήκε ο διάβολος μέσα μου και έκανα ό,τι έκανα», συνέχισε. 
Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν ο γιος και η κόρη του δράστη και μάλιστα η κόρη του κατά την κατάθεσή της πήρε το μέρος του πατέρα της. 
«Ο πατέρας μου, μου έχει δώσει αξίες. Η μητέρα μου ήταν δύστροπη και ιδιότροπη και τον προκαλούσε συνέχεια. Του λέγαμε εμείς τα παιδιά του να τη χωρίσει, αλλά μας έλεγε ότι ντρέπεται εμάς και τα εγγόνια του», είπε ξεσπώντας σε δάκρυα. 
Εντύπωση πάντως προκαλεί πώς ο 72χρονος κατάφερε να σηκώσει την ταφόπλακα, η οποία ήταν πάρα πολύ βαριά για να θάψει τη γυναίκα του.
Μάλιστα ο σπιτονοικοκύρης του, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο είπε ότι είχε μεταφέρει την ταφόπλακα στο Σοφικό με το αυτοκίνητό του και για να τη μεταφέρουν χρειάστηκαν τέσσερα άτομα.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στη Ρούλα Κουσκουρή, το ζευγάρι που νοίκιαζε το σπίτι του στο Λουτράκι για τέσσερα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και ο ίδιος δεν τους είχε ακούσει να τσακώνονται. 
Όμως σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί σε άλλο πρόσωπο ότι δεν πέρναγε καλά με τον σύζυγό της. Πάντως εκείνος έκανε πολύ παρέα με τον 72χρονο και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς μπόρεσε να σκοτώσει τη γυναίκα του. 
Το χρονικό της υπόθεσης
Στις 7 Ιουλίου 2017 ο 71χρονος τότε συζυγοκτόνος ομολόγησε ότι μετά από καυγά πήγε στην αποθήκη του εξοχικού τους στο Σοφικό, πήρε ένα σφυρί, χτύπησε τη σύζυγό του με αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και μετά την αποτελείωσε μαχαιρώνοντάς την στην καρωτίδα. 
Μετά τη δολοφονία, έθαψε το πτώμα της στον οικογενειακό τους τάφο και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ δήλωσε την εξαφάνισή της εννέα μέρες μετά.
Μάλιστα όπως είχε πει τότε, είχε σκεφθεί να μην τη δηλώσει καν, αλλά άλλαξε γνώμη μετά από τη συμβουλή φίλου του αστυνομικού, ο οποίος του είπε να πάει και να το κάνει. 
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου