212 χιλιάδες για παιδικές χαρές στην Πάργα | Epirus World

212 χιλιάδες για παιδικές χαρές στην Πάργα

Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πάργας», προϋπολογισμού 212.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης.

Στη σχετική απόφαση περιλαμβάνονται χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 11 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο των προσκλήσεων του συγκεκριμένου Προγράμματος, για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση του εξοπλισμού για τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων παιδικών χαρών στις Δημοτικές Κοινότητες Πάργας και Καναλλακίου καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Ανθούσας, Αγιάς, Δεσποτικών, Βουβοποτάμου, Βαλανιδορράχης, Μεσοποτάμου, Κορώνης και Αγίας Κυριακής.

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας με αφορμή την εξέλιξη αυτή δήλωσε:

«Διασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση ενός ακόμη νέου έργου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας, ενός έργου που θα φροντίσουμε να υλοποιηθεί άμεσα. Σαν Δήμος εργαζόμαστε συστηματικά, συντάσσουμε μελέτες, υποβάλουμε προτάσεις και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το ΦιλόΔημος του Υπουργείου Εσωτερικών».
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου