Έτοιμο το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου! | Epirus World

Έτοιμο το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου!

Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Το έργο που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Αστικού ΚΤΕΛ και της ΔΕΠΑ έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανος Μουστακλής απομένει να ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να δοθεί η αδειοδότηση.

Το πρατήριο θα εφοδιάζει επαγγελματικά οχήματα αλλά και ιδιωτικής χρήσης. Έτσι η Ηπειρωτική πρωτεύουσα θα πάρει την … πρώτη γεύση από φυσικό αέριο, το οποίο αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στην πολιτική ατζέντα των τελευταίων μηνών.

Η συμφωνία μεταξύ της ΔΕΠΑ και του Αστικού ΚΤΕΛ είχε υπογραφεί στις αρχές του 2017 και σε ενάμισι χρόνο περίπου το πρατήριο γίνεται πράξη.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο, καθώς Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την οδική μεταφορά Φυσικού Αερίου στην Ήπειρο καθώς η περιοχή δεν είναι συνδεδεμένη με το εθνικό σύστημα αγωγών.

Το νέο πρατήριο της ΔΕΠΑ, στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα προσφέρει  φτηνό εναλλακτικό καύσιμο στον επαγγελματία, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα στον τομέα των μεταφορών.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου