Δηλώστε συμμετοχή για το 7ο " 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" | Epirus World

Δηλώστε συμμετοχή για το 7ο " 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας"

Μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/119UGbr7bIomBetDiTaQ7g5qrE6v8bMwLbpWO0P9jNRQ/viewform?edit_requested=true 

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 7ου " 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" ξεκίνησε... Το τουρνουά "έρχεται" το διάστημα 09-15 Ιουλίου 2018 στα γήπεδα μπάσκετ " Στάθης Παρούσης " του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης θα δώσουν το "παρών" στο τουρνουά μας. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν δώσει το "παρών" στο παρελθόν είναι ο Αργύρης Καμπούρης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Ευθύμιος Ρεντζιάς, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αναστάσιος Πηλοϊδης, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και πολλοί άλλοι. 

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά υπόσχεται ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Μην χάνετε χρόνο! Οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας! 

Τηλ. επικοινωνίας: 6959553341, 6956012461 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου