Μεγάλη άσκηση του στρατού στο Πενταλώνι… Εντυπωσιακές εικόνες! | Epirus World

Μεγάλη άσκηση του στρατού στο Πενταλώνι… Εντυπωσιακές εικόνες!

Ελικόπτερα, άρματα μάχης, τμήματα πεζικού και εθνοφύλακες… Η τελική φάση της τακτικής άσκησης «Πίνδος» πραγματοποιήθηκε στο Πενταλώνι, ενώπιον του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή. Στην άσκηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, πήραν μέρος, προσωπικό και μέσα των Μονάδων της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/ Σύνταγμα Κυδωνίων, της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/ Απόσπασμα ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ και του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου. Οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΣ είναι όντως εντυπωσιακές…

Την άσκηση παρακολούθησαν μαθητές πολλών σχολείων της περιοχής όπως και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών… Από απόσταση ασφαλείας βέβαια!





«Είμαστε υπερήφανοι για το μόνιμο προσωπικό, τους εθνοφύλακες και τους έφεδρους που συμμετείχαν, για το εξαιρετικά υψηλό τους φρόνημα, τον επαγγελματισμό, την αισιοδοξία και το πνεύμα νικητή που επιδεικνύουν σε κάθε τους δραστηριότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου