Preveza Beach : Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές με μεγάλο επενδυτή … | Epirus World

Preveza Beach : Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές με μεγάλο επενδυτή …

Το κλείσιμο του Preveza Beach λίγο πριν την περσινή καλοκαιρινή σεζόν, προκάλεσε ένα τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό της περιοχής , αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα από άποψης κλινών της Π.Ε Πρέβεζας.

Το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Eurobank τη περασμένη άνοιξη και από τότε η διοίκηση αναζητούσε διάφορους τρόπους για την αξιοποίηση του με το πιο πρόσφορο τρόπο.

Τα σενάρια που έπαιζαν όλο αυτό το διάστημα ήταν πολλά. Από τη πρώτη στιγμή η διοίκηση της τράπεζας αναζητούσε την εξεύρεση επενδυτών, ενώ κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι και η λύση του πλειστηριασμού.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν και με τα μηνύματα για τις διακοπές του Πάσχα να είναι πολύ θετικά για την Πρέβεζα, το mypreveza.gr αναζήτησε πληροφορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το Preveza Beach.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων για το τουριστικό γίγνεσθαι του τόπου μας επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη, ο οποίος μας μετέφερε τις δικές του πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκίδη η διοίκηση της Τράπεζας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλο επενδυτή και είμαστε λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές.

«Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά. Σε περίπτωση που τελεσφορήσουν οι διαδικασίες και το Preveza Beach περάσει στα χέρια ενός μεγάλου επενδυτή όπως μαθαίνουμε, αυτό θα αποτελέσει μια πολύ καλή είδηση για τον τουρισμό της περιοχής. Είναι σημαντικό αυτή η μεγάλη τουριστική μονάδα που για πολλά χρόνια αποτελούσε τουριστικό πνεύμονα για την περιοχή, να λειτουργήσει ξανά δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, που τόσο πολύ χρειάζεται η Πρέβεζα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χαλκίδης στο mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου