Τραγικό θάνατο βρήκε ακροβάτης του Cirque du Soleil. Βίντεο | Epirus World

Τραγικό θάνατο βρήκε ακροβάτης του Cirque du Soleil. Βίντεο

Ο Γιαν Αρνό, που εργαζόταν στο Cirque du Soleil τα τελευταία 15 χρόνια, έπεσε στο κενό κατά τη διάρκεια της παράστασης VOLTA στην Τάμπα της Φλόριντα το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο Αρνό και ακόμη ένας ακροβάτης παρουσίαζαν ένα συνηθισμένο τους ντουέτο, ταλαντευόμενοι πάνω στη σκηνή. Ο Αρνό δεν κατάφερε να πιάσει τον κρίκο από τον οποίο κρατιόταν και έπεσε στο κενό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

«Όλη η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι συγκλονισμένη και συντετριμμένη από αυτήν την τραγωδία», δήλωσε ο πρόεδρος του Cirque du Soleil Entertainment Group, Ντανιέλ Λαμάρ.

«Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα επικεντρωθούμε στην υποστήριξη της οικογένειας του Γιαν και των εργαζομένων μας, ιδιαίτερα της ομάδας της VOLTA», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ματαίωσε δύο παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει στην Τάμπα και σημείωσε ότι θα συνεργαστεί πλήρως με την έρευνα των αρχών για το δυστύχημα.


Ο Αρνό δεν είναι ο πρώτος ακροβάτης που χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια παράστασης. Η Σάρα Γκιγιάρ είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια παράστασης στο Λας Βέγκας το 2013, όταν γλίστρησε και έπεσε στο κενό.
efsyn
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου