ΠΡΕΒΕΖΑ : Αυτοψία κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού για την πορεία των έργων σε Αρχαία Νικόπολη και Κασσώπη | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Αυτοψία κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού για την πορεία των έργων σε Αρχαία Νικόπολη και Κασσώπη

Στην Πρέβεζα βρέθηκε κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων με επικεφαλης  τον προϊστάμενο  της ΔΑΑΜ Αρχιτέκτονα Δημοσθένη Σβολόπουλου και την Προϊσταμένης του Τμήματος Μελετών Αρχαίων Μνημείων της ΔΑΑΜ Ελένη Τουμπακάρη
για να πραγματοποιήσουν αυτοψία στους αρχαιολογικούς χώρους Νικόπολης και Κασσώπης Νομού Πρεβέζης, σχετικά με την πορεία  των ενταγμένων στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» έργων «Προστασία, συντήρηση και αποκατάσταση Μεγάλου Θεάτρου αρχαίας Νικόπολης» (Β΄ φάση), «Αποκατάσταση και ανάδειξη αρχαίου θεάτρου Κασσώπης».

Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο ξεκίνησε μέσα στο 2017 και πρόκειται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το Μάιο του 2020.

Η υλοποίηση των δράσεων προχωρά με ταχείς ρυθμούς ενώ φορέας υλοποίησης είναι  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου