«Οδηγός» για το γεωπάρκο Βίκου- Αώου | Epirus World

«Οδηγός» για το γεωπάρκο Βίκου- Αώου

Η έκδοση «Οδηγός Επισκέπτη για το Γεωπάρκου Βίκου- Αώου» είναι γεγονός. Πρόκειται για μία προσπάθεια που ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου και την Ήπειρος ΑΕ, στο πλαίσιο του δικτύου παγκόσμιων γεωπάρκων της UNESCO.

Ο Οδηγός περιλαμβάνει πληροφορίες για το Γεωπάρκο Βίκου – Αώου (βιοποικιλότητα, γεωλογική εξέλιξη, υδρογεωλογικές συνθήκες, γεώτοποι), καθώς και για γεωδιαδρομές.

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που συνετέλεσαν τα μέγιστα για να έχουμε σήμερα έναν Οδηγό Επισκέπτη, τον οποίο τον παραδίνουμε. Είναι αποτέλεσμα της εργασίας του κ. Χαρητάκη Παπαϊωάννου και των άλλων συνεργατών στην Ήπειρος Α.Ε...   Ο  Οδηγός  θα δίνεται σε όλους που θα έχουν σχέση με την περιοχή μας και ειδικά με το Γεωπάρκο. Εκτός της σήμανσης έχουμε αναλάβει κι άλλες πρωτοβουλίες για τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων και άλλων» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου