ΠΑΡΓΑ : Γαστρονομικές περιπλανήσεις στα γευστικά «μονοπάτια» της Ηπείρου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή , ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου στη Παραλία της Πάργας, το διήμερο Σεμινάριο Μαγειρικής με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις» από το Chef Club Ηπείρου και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΦΑΣΜΑ.



Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα πως προετοιμάζονται και παρασκευάζονται το γλυκό εστιατορίου και το Ελληνικό Ηπειρώτικο Πρωινό, πως παρασκευάζεται το καπνιστό κρέας, αλλά και πως μαρινάρεται.



Επίσης είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της Μοντέρνας Ελληνικής και Ηπειρώτικης Κουζίνας, την τέχνη του καφέ, αλλά και πως παρασκευάζονται τα Cocktail’s.



Στο σεμινάριο συμμετείχαν καταξιωμένοι Chef όπως ο Τάσος Τόλης, ο Θανάσης Βρεττός, ο Μιχάλης Χατζής και ο Στέλιος Δίγκας, ο Ζαχαροπλάστης Ανδρέας Βασιλαποστόλης, ο Barista Τιτόπουλος Κωνσταντίνος και ο Διεθνούς φήμης εκπαιδευτής Train the Trainers της International Bartenders Assosiation Γιάννης Ζαχόπουλος.



Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Προϊστάμενο του ΕΦΕΤ Ιωαννίνων κ. Ζήκο.



Όλοι όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο έλαβαν πιστοποίηση από τι Κε.Δι.Βι.Μ2 Φάσμα και βεβαίωση παρακολούθησης από το Chef Club.





mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου