Ο Μιραλάς και οι ακριβές περιπτώσεις των Σοριάνο και Τέγιο | Epirus World

Ο Μιραλάς και οι ακριβές περιπτώσεις των Σοριάνο και Τέγιο

Χθες από την Αγγλία βγήκε ξανά η πληροφορία ότι ο Κέβιν Μιραλάς θέλει μόνο Ολυμπιακό και ασκεί διαρκώς πρέσινγκ, όσο δύσκολη και εάν να είναι από οικονομικής πλευράς η υπόθεσή του. Ο Βέλγος σταρ θα το πάει μέχρι τέλους το θέμα για να πιάσει ξανά Λιμάνι. Ο προπονητής της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, από μέρους του σχολίασε για τον Μιραλάς: «Η μεταγραφή του Μιραλάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εξαρτάται από το εάν ο Κέβιν θέλει να φύγει, από το αν θα τον ικανοποιήσει ο σύλλογος που θα έρθει να τον ζητήσει και από το αν εμείς θα συμφωνήσουμε να τον παραχωρήσουμε με το ποσό που μας προσφέρεται. Η μεταγραφή του μπορεί να γίνει, κάτι που ισχύει και για πολλούς παίκτες τον Ιανουάριο. Ποτέ δεν μπορείς να πεις 'ποτέ' σε όσα μπορούν να συμβούν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος και εμείς προσπαθούμε να ενισχυθούμε εκεί που αισθανόμαστε ότι έχουμε πρόβλημα.
Δεν πρόκειται να δανείσουμε παίκτες. Τουλάχιστον αυτή θα είναι η δική μου εισήγηση. Όμως δεν παίρνω εγώ τις τελικές αποφάσεις. Αν κάποιος πρόκειται να φύγει, αυτό θα γίνει για το σωστό αντίτιμο, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για να δυναμώσουμε την ομάδα μας». Ξέχωρα από τις αναφορές του Άλαρνταϊς στο Νησί επιμένουν ότι η προσθήκη του Μιραλάς στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει. Σε άλλα θέματα από την Ισπανία με αφορμή την επικείμενη πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία υπάρχει μία πληροφόρηση πως θα στηριχθεί για τα καλά μεταγραφικά ο Καταλανός. Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα του 32χρονου φορ Τζόναθαν Σοριάνο που ανήκει στην κινεζική BJ Sinobo Guoan και του 26χρονου μεσοεπιθετικού Κριστιάν Τέγιο της Μπέτις, που έχει φέτος 15 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ. Οι δύο αυτοί παίκτες έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στην μεταγραφική ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Πρόκειται βέβαια για δύο ακριβές και δύσκολες υποθέσεις που μόνο με έναν πιθανό δανεισμό μπορεί να προχωρούσαν. Και τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές τους ξέρει καλά ο Γκαρσία και με τον Σοριάνο έχει δουλέψει μαζί παίρνοντας τίτλους.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου