ΠΡΕΒΕΖΑ : Εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο ΤΕΙ | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο ΤΕΙ

Την χρηματοδότηση του έργου κατασκευής δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο παράρτημα του ΤΕΙ στην Πρέβεζας μέσα από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, υπέγραψε μαζί με μια σειρά 59 άλλων έργων που θα πραγματοποιηθούν σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης.

Τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στην Πρέβεζας είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τόσο ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, όσο και ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης και από αυτές τις επισκέψεις και συζητήσεις, φαίνεται πως προέκυψε το συγκεκριμένο έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου δεν ξεπερνά τις 120 χιλιάδες ευρώ.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου