Ποδοσφαιρικό ταλέντο που… ξεχειλίζει στους Παίδες της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας | Epirus World

Ποδοσφαιρικό ταλέντο που… ξεχειλίζει στους Παίδες της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κατάφερε έπειτα από πολλά χρόνια να βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.
Οι ποδοσφαιριστές του Ενωσιακού προπονητή Χρήστου Ντούρου, θα αντιμετωπίσουν στις 14/2/2018 σε νοκ-άουτ αναμέτρηση σε ουδέτερη έδρα την ΕΠΣ Δράμας.
IMG 2613
Το atpreveza.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Αγίου Θωμά στην προπόνηση της Μικτής Παίδων και είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Ντούρο: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και εγώ προσωπικά και η διοίκηση της Ένωσης για το γεγονός ότι έχουμε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Έφτασε κάποια στιγμή ο αριθμός τα 40 άτομα. Να πω ότι οι προπονήσεις ήταν ανοικτές για όλους από την αρχή. Όποιος ήθελε ερχόταν στο γήπεδο και δοκίμαζε τις δυνάμεις του. Από εκεί και πέρα οι πιο… πιστοί συνεχίζουν στην ομάδα. Είναι κάποια παιδιά που είναι πολύ καλά, αλλά λόγω κάποιων παραγόντων οικονομικών, αποστάσεων, οι γονείς δουλεύουν κ.ο.κ., δε μπόρεσαν να συμμετέχουν στη Μικτή. Με αυτά τα παιδιά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έρχονται συνέχεια στην προπόνηση και πιστεύουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».
IMG 2602
Αναφορικά με τα πολλά ταλέντα που «χάνονται» στην πορεία ο Ενωσιακός προπονητής τόνισε: «Αυτό είναι ένα θέμα που χωράει πολλή συζήτηση. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Να ξεκινήσω από το θέμα του σχολείου. Κάποια παιδιά μετά το Γυμνάσιο εγκαταλείπουν το ποδόσφαιρο γιατί βλέπουν ότι το μέλλον τους είναι στα μαθήματα. Υπάρχει και η πίεση από τις οικογένειές τους. Είναι και η επιμόρφωση των προπονητών. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έχει καθιερωθεί να γίνεται ειδίκευση σε παιδιά αυτής της ηλικίας και η Ελλάδα φέτος μπαίνει σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε να διαχειριστούμε παιδιά που μπαίνουν στην εφηβεία, που αντιμετωπίζουν άλλα θέματα και έχουν ανάγκη τη στήριξή μας».
IMG 2623
Ο κ. Ντούρος αναφέρθηκε επίσης και στους στόχους της Μικτής Παίδων:
«Παίζεις για να κερδίσεις. Η Δράμα είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος. Παρακολουθώ την πορεία της. Έχει τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Είναι πολύ καλή ομάδα. Αυτό όμως δε μας ενδιαφέρει. Το γεγονός ότι η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κατάφερε μετά από τόσα χρόνια να προκριθεί και πάλι στους ‘’16’’ είναι πολύ σημαντικό και αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά. Από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει.
Θα ήθελα να αναφερθώ και στην ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, οι οποίοι είχαν φέτος την ατυχία να αγωνιστούν με τη μικρότερη ηλικιακή ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, έχασαν όλα τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι την επόμενη χρονιά θα πρωταγωνιστήσουν».
(Πηγή: atpreveza.gr)
 Το ρόστερ της ομάδας:
 Α/Α   ΕΠΩΝΥΜΟ          ΟΝΟΜΑ                 ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1
Χαλκής
Νικόλαος
Ιωάννης
2
Μίνα
Λεωνίντ
Λουάν
3
Μπέλλος
Χριστόφορος
Μιχαήλ
4
Πλατυπόδης
Κωνσταντίνος
Νικόλαος
5
Γερονικολός
Δημήτριος
Ελευθέριος
6
Κίτσιος
Χρήστος
Βασίλειος
7
Σπυράκος
Νικόλαος
Απόστολος
8
Καλογράκης
Χρήστος
Δημήτριος
9
Παπαδιώτης
Νικηφόρος
Κωνσταντίνος
10
Ράμμος
Μιχαήλ
Γεώργιος
11
Κίτσιος
Γεώργιος
Βασίλειος
12
Ντέντες
Αλέξης
Ηλίας
13
Κονάκης
Νικόλαος
Αχιλλέας
14
Τσουμελέκας
Απόστολος
Γεώργιος
15
Μπαρλαγιάννης
Ευάγγεκος
Κωνσταντίνος
 16
 Σιαβίκης
 Νικόλαος
Γεώργιος
17
Τσόλκας
Αντώνιος
Γεώργιος
18
Πατακιάρας
Αριστείδης
Σωτήριος

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου