«Μύρισε» δημοτικές εκλογές στην Πρέβεζα με τις ανακοινώσεις των κομματικών οργανώσεων | Epirus World

«Μύρισε» δημοτικές εκλογές στην Πρέβεζα με τις ανακοινώσεις των κομματικών οργανώσεων

Ενδεχομένως για πολλούς «ξένισε» η στρατηγική όξυνσης της κριτικής της Νέας Δημοκρατίας, στο Ν. Πρέβεζας, κατά της δημοτικής αρχής Πρέβεζας, με αφορμή τις καταστροφές από τις πλημμύρες στο Λούρο και σε άλλες περιοχές.

Η τοπική ΝΟΔΕ επικοινωνιακά μας είχε συνηθίσει σε διαφορετικού τύπου επικοινωνιακή στρατηγική, με το γραφείο τύπου της να επιλέγει να κινηθεί σε διαφορετικό «ύφος» μέχρι και τις τελευταίες εβδομάδες. Οι ανακοινώσεις μάλιστα κατά του Δήμου Πρέβεζας έχουν την άτυπη «σφραγίδα» του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Τζίμα, ο οποίος επέλεξε τη «μετωπική» σύγκρουση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη και μάλιστα με οξείς πολιτικούς χαρακτηρισμούς.

Διαφαίνεται έτσι πως η Νέα Δημοκρατία, τόσο με τις τοπικές επιμελητηριακές εκλογές, όσο και με κοινωνικά ζητήματα σοβαρά, όπως αυτό των καταστροφών στην περιοχή μας, βάζει «πλώρη» σύγκρουσης με τη νυν δημοτική αρχή και προσωπικά –σε πολιτικό πάντα επίπεδο-με τον κ. Μπαϊλη με φόντο τις δημοτικές εκλογές του 2019.

«Διαλύει» από την άλλη, κάθε σενάριο σιωπηλής αποδοχής του κου Μπαϊλη, αναφορικά με τον κομματικό της μηχανισμό και την προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

Στην αντίπερα «πολιτική όχθη», δεν φαίνεται να υπάρχει «καπνός» στις όποιες προθέσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να μπει δυναμικά σε ένα προνομιακότατο πολιτικό κομμάτι, όπως είναι αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μία ανακοίνωση (για την αξιοποίηση των στρατοπέδων Σολωμού και Τσακαλώτου-Πεδίο Βολής), εκδόθηκε μήνες αφ’ ότου το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα με την παρουσία των μελετητών στην επιτροπή διαβούλευσης.

Και δείχνει μάλιστα και μία διαφορετική πολιτική αντίληψη για την αξιοποίηση των στρατοπέδων από αυτή που έχει προκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Όπως και να έχει οι επόμενοι μήνες θα καταδείξουν επακριβώς το πώς θα κινηθούν οι «μηχανισμοί» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου