Κλειστή ως τις 22 Δεκεμβρίου η ΕΟ Ιωαννίνων Αντιρρίου | Epirus World

Κλειστή ως τις 22 Δεκεμβρίου η ΕΟ Ιωαννίνων Αντιρρίου

Πρωτόγνωρες εικόνες στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αντιρρίου στο ύψος της Κλεισούρας. Μεγάλες κατολισθήσεις σε πολλά σημεία της. Τα μηχανήματα άνοιξαν το μεγαλύτερο τμήμα του δρόμο ωστόσο η κατάσταση είναι σοβαρότερη στο ύψος των Φραγκουλέικων. Η κυκλοφορία, σύμφωνα με την αστυνομία, θα αποκατασταθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε η κίνηση θα γίνεται μέσα της Ιόνιας Οδού ή παρακαμπτηρίου. Οι αρχές της Αιτωλοακαρνανίας πάντως απευθύνουν έκκληση προς όλους να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους την Ιόνια Οδό, καθώς τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο είναι έντονα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι προκειμένου εκτελεσθούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης τμήματος της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων της οποίας το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση λόγω έντονης βροχόπτωσης και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, κατά την διάρκεια των εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

• Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κατεύθυνσης της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων από τη διασταύρωση Αγγελοκάστρου (χιλιομετρική θέση 48+350) έως το κόμβο Συκιάς (χιλιομετρική θέση 58+000) κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα έως την 22α Δεκεμβρίου 2017.

Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται είτε μέσω της Ιόνιας Οδού, είτε μέσω του παράπλευρου Επαρχιακού Οδικού δικτύου, ανάλογα με τον προορισμό των οχημάτων.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου