Καλοκαίρι, καθαρά καιρός για «έξω», καθαρά καιρός για πλυστικά Karcher

Έφτασε επιτέλους ο καιρός να χαρούμε το καλοκαίρι. Σε κήπους και μπαλκόνια, τραπεζάκια, καρέκλες, ξαπλώστρες, έπιπλα κήπου και πόσα άλλα έχουν την τιμητική τους. Και, βέβαια, είναι πια καιρός και για πιο συχνές εξορμήσεις σε ό,τι γενικά θεωρεί ο καθένας ως «έξω». Κι αν όλα τα παραπάνω, σημαίνουν για κάποιους κόπο, χρόνο και έξοδα για να καθαριστούν όλα αυτά που τόσο καιρό περίμεναν την καλοκαιρία, για εμάς που γνωρίζουμε τα πλυστικά Kӓrcher… πέρα βρέχει!
Γιατί κατ’ αρχάς, με τα υδρόψυκτα πλυστικά Kӓrcher, ό,τι κι αν καθαρίσουμε ξέρουμε ότι θα έχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα – λόγω μοναδικής απόδοσης και δύναμης – αλλά και ότι θα το επιτύχουμε με το ελάχιστο κόστος σε κόπο, ρεύμα (έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας) και νερό. Ειδικά δε αν κάνουμε χρήση νερού από πηγάδι ή δεξαμενή βρόχινου νερού, επιλογή την οποία μας παρέχουν τα πλυστικά αυτά, τότε το κέρδος μας είναι ακόμα μεγαλύτερο. Και όσο για το τι θα καθαρίσουμε, η απάντηση είναι απλή. Σχεδόν τα πάντα!
sfsfgggdg
Με την απίστευτη γκάμα εξαρτημάτων και δυνατοτήτων των πλυστικών Kӓrcher, η χρήση τους δεν περιορίζεται απλά και μόνο για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, του ποδηλάτου ή της αυλής. Καθαρισμός ψηλών παραθύρων, πλακόστρωτων επιφανειών ή πεζοδρομίων, απομάκρυνση σκουριάς από κάγκελα και πόρτες, ακόμα και απόφραξη σωλήνων, με ένα μηχάνημα των εφευρετών του πλυστικού, γίνεται παιχνίδι.
Κι αυτό γιατί, με τον σωστό συνδυασμό πλυστικού, εξαρτήματος και χημικού καθαριστικού, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας ρύπος που μπορεί να αντισταθεί στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη καθαριστική αποτελεσματικότητα της Kӓrcher. Και επιπλέον, μπορεί η ποιότητα κατασκευής, η αντοχή και η διάρκεια ζωής των μηχανημάτων Kӓrcher να είναι ξακουστή, όσο εσείς όμως θα καθαρίζετε, η μοναδικά χαμηλή στάθμη θορύβου λειτουργίας (λόγω ακριβώς του υδρόψυκτου κινητήρα) δεν θα ενοχλήσει με τίποτα τον… υπερευαίσθητο γείτονα.
Ορίστε λοιπόν. Ας χαρούμε το «έξω», με το κεφάλι μας καθαρό από σκοτούρες και τα πάντα γύρω μας καθαρά από οτιδήποτε μας ενοχλεί. Αφού το μυστικό το ξέρουμε. Αν πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι είναι καθαρά καιρός για ανεμελιά, τότε (και) αυτή η υπέροχη εποχή είναι καθαρά καιρός για πλυστικά Kӓrcher.
Δείτε το video


Μάθετε περισσότερα για την Kärcher


youtube

karcher
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου