Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Ντε Μπρόινε μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του CL | Epirus World

Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Ντε Μπρόινε μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του CL


Δέκα μόνο ημέρες έμειναν για την πρώτη σέντρα στο Euro 2020, το οποίο θα ξεκινήσει με… ένα χρόνο καθυστέρηση. Ένας από τους παίκτες αστέρες που η συμμετοχή τους στη διοργάνωση είναι αμφίβολη, είναι ο Κέβιν ντε Μπρόινε.

Ο πολυσύνθετος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως υπέστη οξύ κάταγμα στη μύτη, μετά την άσχημη σύγκρουση με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ που τον έθεσε νοκ άουτ από τον τελικό του Champions League, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ευρωπαϊκό. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Η πρεμιέρα της εθνικής Βελγίου στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης (Δανία, Φινλανδία, Ρωσία) έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου και -όπως είναι λογικό- επικρατεί αγωνία για το αν θα προλάβει να επιστρέψει, έστω και μέχρι το φινάλε των ομίλων (21 Ιουνίου).

Ο 29χρονος αστέρας έχει πάρει μία εβδομάδα επιπλέον άδειας από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και θα ενταχθεί στην αποστολή των «κόκκινων δαβόλων» στις 7 Ιουνίου, με την ελπίδα ότι η επανεκτίμηση της κατάστασής του θα δώσει θετικά νέα.

Το θετικό για τον Ντε Μπρόινε (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι), είναι πως θα μπορεί -κατά πάσα πιθανότητα- να αγωνιστεί και με τη χρήση προστατευτικής μάσκας, όπως συμβαίνει και με τον Ρούντιγκερ από πλευράς Τσέλσι και εθνικής Γερμανίας. Αλλά, το βασικό είναι να πάρει το «ΟΚ» από τους γιατρούς.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου