Γλυκά Νερά: «Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» | Epirus World

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»


Σ
ε περίπου δύο ώρες θα αρχίσει τελικά η απολογία του 33χρονου πιλότου, ο οποίος έφτασε νωρίτερα στα δικαστήρια εν μέσω αποδοκιμασιών. Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο δικηγόρος του θέλει να μελετήσει τα ψηφιακά αρχεία δικογραφίας που έλαβε σήμερα.

Η οικογένειας της 20χρονης δήλωσε στον ανακριτή παράσταση Πολιτικής Αγωγής δια του δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη.

«Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι… Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε στους δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος στο θέμα του παιδιού ο κ. Χαρμάνης σημείωσε: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι ήδη σε συνεννόηση». Τόνισε, επίσης, πως «η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, ενώ η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Νωρίτερα παραιτήθηκε ο ένας εκ των συνηγόρων του πιλότου, Βασίλης Σπύρου.

«Σε αυτό δεν μπορώ να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι επιλογή του εντολέως μου πλέον, όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι. Έτσι κι αλλιώς στο επίπεδο ανακρίσεως, έχει γίνει σαφές όλες αυτές τις μέρες ότι αυτός ο οποίος το χειρίζεται είμαι αποκλειστικά και μόνο εγώ. Κάτι άλλο που να έχει προκύψει δεν μπορώ να σας πω» είπε ο δικηγόρος του καθ’ ομολογία δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Σχετικά με το εάν η παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου συνεπάγεται και απόφαση της υπεράσπισης να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες ενέργειες.

Γλυκά Νερά: Έξω από τα δικαστήρια φεμινιστικές οργανώσεις

«Μας σκοτώνουν, καμία λιγότερη» είναι το κεντρικό σύνθημα διαμαρτυρίας φεμινιστικών οργανώσεων που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Πανό υπάρχει και από το ΜέΡΑ25 με σύνθημα «η πατριαρχία γενοκτονία, καμία άλλη δολοφονημένη».

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

ΠΗΓΗ - NEWSBEAST

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου