ΑΕΚ: Επιμένουν οι παίκτες να μην κατέβουν στο επόμενο ματς -Kίνδυνος υποβιβασμού | Epirus World

ΑΕΚ: Επιμένουν οι παίκτες να μην κατέβουν στο επόμενο ματς -Kίνδυνος υποβιβασμού


Οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, ακούγοντας όσα είχε να τους πει η διοίκηση και ζήτησαν συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαΐου.

Το τετ-α-τετ ανάμεσα στους αθλητές και τη διοίκηση της Ένωσης ολοκληρώθηκε χωρίς να αποσυρθεί η σκέψη του μποϊκοτάζ στους μικρούς τελικούς, μόνο και μόνο για να οριστεί νέο ραντεβού. Αυτό σημαίνει πως, εάν ο «δικέφαλος» δεν κατέβει στο επόμενο ματς, είναι ορατό το φάσμα του υποβιβασμού.

Η πλευρά της διοίκησης παρουσίασε κάποιες προτάσεις στους παίκτες για την καταβολή των οφειλών, ωστόσο οι τελευταίοι ζήτησαν να συναντηθούν και με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Η προγραμματισμένη προπόνηση δεν έγινε, αφού η συζήτηση διήρκησε περισσότερο ώρα, με την επόμενη επίσημη υποχρέωση της Ένωσης να είναι είτε την Κυριακή, είτε την Τρίτη (ανάλογα με το ποιος θα προκριθεί στους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Λαύριο και Προμηθέα).

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου