Απίστευτο bullying σε 15χρονο επειδή ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο ποδοσφαίρου | Epirus World

Απίστευτο bullying σε 15χρονο επειδή ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο ποδοσφαίρου


Αδιανόητο είναι το περιστατικό με ένα 15χρονο μαθητή που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του, επειδή ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Κύπελλο.

Όπως είπε η μητέρα, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα, όταν το παιδί δέχθηκε επίθεση μέσα στην τάξη από ομάδα νεαρών που ήξεραν ότι υποστηρίζει τον «δικέφαλο», ο οποίος δύο μέρες νωρίτερα είχε αναδειχθεί νικητής στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Τον χτύπησαν, τράβηξαν σε video το κατόρθωμά τους και το βράδυ έφτιαξαν μία ομάδα στο Instagram όπου έβαλαν και τον 15χρονο μέσα, σχολιάζοντάς αυτό που έγινε.

Σοκαριστικά, εκτός από το όλο περιστατικό, ήταν και τα μηνύματα που έστελναν στο τσατ αυτό τα άλλα παιδιά που έλεγαν «κάθε μέρα», «μέχρι να τα βάψει μαύρα», «θα σε βρούνε κρύο».

Οι γονείς του παιδιού διάβασαν τα μηνύματα και κατέληξαν στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που ζήτησαν συγγνώμη. Μετά από πίεση κλήθηκαν και οι γονείς τους που ζήτησαν και αυτοί συγγνώμη.


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου