Μπουφόν: Το μέλλον μου είναι εκτός Ιταλίας | Epirus World

Μπουφόν: Το μέλλον μου είναι εκτός Ιταλίας


Ο Τζίτζι Μπουφόν σε νέες δηλώσεις του επισήμανε πως θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας ενώ τα ΜΜΕ του εξωτερικού επιμένουν και για Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος Ιταλός γκολκίπερ που συνεχίζει να συνδέεται με τον Ολυμπιακό μιλώντας στο GQ επισήμανε: «Το που θα με δείτε του χρόνου πραγματικά δεν έχω ιδέα. Όμως όλα δείχνουν πως θα είμαι εκτός Ιταλίας διότι πραγματικά η εμπειρία στο Παρίσι ήταν όμορφη για μένα και με βοήθησε ως άνθρωπο.

Εάν θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι θα πρέπει να δοκιμάσω κάτι άλλο. Μία εμπειρία που να μην είναι στην Ιταλία διότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλη γλώσσα. Να γνωρίσω δυσκολίες άλλων ανθρώπων και να δώσω αυτοπεποίθηση εκεί που χρειάζεται». Αυτό που μετέφερε στον ατζέντη του είναι να μην ψάξει για ομάδα στη Βόρεια Ευρώπη. Κατά τα άλλα βλέπει κάθε άλλη προοπτική. Ο Μπουφόν στην Ιταλία έχει ισχυρούς δεσμούς με Γιουβέντους και Πάρμα ενώ εκτός Ιταλίας πλην του Ολυμπιακού τον συνδέεουν με Μπενφίκα, Σεβίλλη και άλλες ομάδες. Για τη Μπενφίκα τόνισε πως θα τον ενδιέφερε αλλά δεν έχει κάνει επαφή με την ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου