Κλοπ για European Super League «Η Λίβερπουλ πάνω από κάποιες αποφάσεις | Epirus World

Κλοπ για European Super League «Η Λίβερπουλ πάνω από κάποιες αποφάσεις


Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επανέλαβε ότι παραμένει αντίθετος με την European Champions League – συνιδρυτικό μέλος της οποίας είναι οι reds – και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν ήξεραν τίποτα γι’ αυτό. «Η Λίβερπουλ είναι πάνω από κάποιες αποφάσεις, ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος», υποστήριξε ο Γερμανός.

«Έχω την ίδια άποψη για τη European Super League, δεν έχει αλλάξει κάτι. O κόσμος δεν είναι χαρούμενος και μπορώ να το καταλάβω. Το άκουσα για πρώτη φορά χθες, καθώς προετοίμαζα την ομάδα για ένα δύσκολο ματς. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, δεν γνωρίζουμε όμως τα πάντα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν εμπλέκομαι. Ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες το ξέραμε. Θα πρέπει να δούμε πώς θα υλοποιηθεί.

Είμαι 53 ετών και ο στόχος μου ήταν πάντα να είμαι στο Champions League. Ο στόχος μου ήταν πάντα να έχω μια ομάδα εκεί. Δεν έχω θέματα με το Champions League. Μου αρέσει ότι η Γουέστ Χαμ μπορεί να παίξει στο Champions League. Δεν μου αρέσει τώρα γιατί θέλουμε και εμείς αυτή τη θέση, αλλά μου αρέσει να υπάρχει η πιθανότητα να το κάνει.

Η Λίβερπουλ είναι πάνω από κάποιες αποφάσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτό. Έμαθα ότι ίπτανται μπάνερ κατά της European Super League, αλλά οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Πρέπει να δείξουμε ότι κανείς δεν πρέπει να περπατήσει μόνος του αυτές τις στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να μείνεις ενωμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείς με τα πάντα, αλλά τα παιδιά (οι παίκτες) δεν έκαναν κάτι λάθος. Αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Το καταλαβαίνω, είμαι σε διαφορετική θέση. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες, δεν ξέρω τι έκαναν οι 12 ομάδες. Ξέρω ότι μερικά πράγματα θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο στο μέλλον. Σίγουρα. Συνήθως πρέπει να προετοιμαστείς γι’ αυτά τα πράγματα, παίρνει χρόνο», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου