Τροχαίο στο Μπαλί: «Η μηχανή δεν είναι χτυπημένη» λέει ο πατέρας του 42χρονου | Epirus World

Τροχαίο στο Μπαλί: «Η μηχανή δεν είναι χτυπημένη» λέει ο πατέρας του 42χρονου


Έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες που μπορεί να είδαν πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο γιο του, Νάθαν στο Μπαλί ψάχνει ο πατέρας του Δημήτρης Δίπλας. Χθες (21.04) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άνδρα στη γενέτειρα του στο Βόλο.

Ο 42χρονος ξεψύχησε αβοήθητος, από τραύματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί αν έφτανε εγκαίρως σε νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα του επί 5ημέρες ψυχορραγούσε δίπλα του.

«Όποιος είδε κάτι και μπορεί να μας πει, τον παρακαλούμε να μας πει. Πήγαμε στο χώρο που έγινε το ατύχημα, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Ο δρόμος εκεί είναι ταχείας κυκλοφορίας. Πήγαμε και είδαμε την μηχανή, δεν είναι χτυπημένη. Όχι, δεν είναι χτυπημένη από αριστερή μεριά, να πούμε ότι κάποιος τον χτύπησε και τον έβγαλε έξω. Τώρα αν κάποιος τον “έκλεισε” χωρίς να τον ακουμπήσει, δεν ξέρουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε» είπε στον ΑΝΤ1.

Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή η 32χρονη

Η μηχανή του ζευγαριού βγήκε από την πορεία, για άγνωστους ακόμα λόγους, και έπεσαν λίγα μέτρα μακριά από το δρόμο. Η βλάστηση ήταν πυκνή και η περιοχή ακατοίκητη και κανείς δεν τους είδε. Μάλιστα απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος, στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Μπαλί, άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουγαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν ζώα.

Η 32χρονη παραμένει σε καταστολή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. «Η σύζυγός του νοσηλεύεται ακόμη στα Χανιά. Μας είπε ο γιατρός ότι δεν κέρδισε ακόμη τη ζωή, αλλά το “παλεύει”», δήλωσε ο πατέρας του θύματος. Ακόμα κανείς δεν ξέρει αν η Σβέτα, τραυματισμένη στο πλευρό του για πάνω από 120 ώρες, κατάλαβε τον θάνατο του συζύγου της ή αν έχασε τις αισθήσεις και δεν γνωρίζει την τραγική κατάληξη.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου