488 ενεργά κρούσματα στην Ήπειρο, 357 στα Γιάννινα, 123 ασθενείς στα Νοσοκομεία.. | Epirus World

488 ενεργά κρούσματα στην Ήπειρο, 357 στα Γιάννινα, 123 ασθενείς στα Νοσοκομεία..


Δύσκολη είναι η κατάσταση με την εξέλιξη της πανδημίας στο Νομό Ιωαννίνων. Ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων παραμένει υψηλός ενώ έχει εκτοξευθεί ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος που καταγράφεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η Πολιτική Προστασία και δημοσιοποίησε η Περιφέρεια Ηπείρου τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 488 εκ των οποίων τα 357 αφορούν στο Νομό Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι πριν από μία ακριβώς εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα στην Ήπειρο ήταν 419 και τα ενεργά στο Νομό Ιωαννίνων 240!

Η αύξηση είναι εξαιρετικά μεγάλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών κρουσμάτων –άνω του 80%- εντοπίζεται στα όρια του Δήμου Ιωαννίνων.

Ωστόσο εστίες καταγράφονται πλέον και σε χωριά του Νομού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα ενεργά κρούσματα ανά γεωγραφική ενότητα είναι: Άρτα 42 (προηγ. Εβδομάδα 58), Θεσπρωτίας 58 (69), Ιωαννίνων 357 (240), Πρέβεζα 31 (52). 

Στα νοσοκομεία της Ηπείρου νοσηλεύονται 123 άτομα ενώ την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 126, σε απομόνωση κατ΄ οίκον βρίσκονται 365 άτομα (προηγούμενη Δευτέρα 293).

https://www.epiruspost.gr/

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου