Η Razer ισχυρίζεται ότι έφτιαξε το ταχύτερο ποντίκι στον κόσμο | Epirus World

Η Razer ισχυρίζεται ότι έφτιαξε το ταχύτερο ποντίκι στον κόσμο


Στην ανακοίνωση του Viper 8KHz προχώρησε η Razer, ισχυριζόμενη πως πρόκειται για το ταχύτερο ποντίκι στον κόσμο.

Σύμφωνα με την Razer, το Viper 8KHz έχει εξοπλιστεί με την HyperPolling τεχνολογία της εταιρίας, η οποία προσφέρει στο ποντίκι polling rate 8.000Hz. Πρακτικά αυτός είναι ο ρυθμός με τον οποίο στέλνονται τα δεδομένα από το ποντίκι στον υπολογιστή σας, δίνοντάς σας το πλεονέκτημα σε σχέση με τα παραδοσιακά ποντίκια που στέλνουν δεδομένα 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Το latency είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του gameplay και επηρεάζει πολύ τη συνολική εμπειρία gaming. Και πάλι όμως, παραβλέπεται από πολλές εταιρίες οι οποίες επικεντρώνονται στην αύξηση των DPI. Σε αντίθεση με τα DPI, το χαμηλότερο latency ωφελεί οποιονδήποτε, από περιστασιακούς μέχρι επαγγελματίες παίκτες, για να μειώσουν τις αντιδράσεις τους για μερικά σημαντικά milliseconds.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Viper 8KHz διαθέτει 7+1 πλήκτρα, 20.000DPI Focus+ οπτικό αισθητήρα, χρησιμοποιεί τα Optical Mouse Switches της Razer και είναι ήδη διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 89.99 ευρώ.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου