Με ενισχυμένα συνεργεία συνεχίζει τις εργασίες ο ΔΕΔΔΗΕ, ηλεκτροδοτήθηκαν 60.000 νοικοκυριά | Epirus World

Με ενισχυμένα συνεργεία συνεχίζει τις εργασίες ο ΔΕΔΔΗΕ, ηλεκτροδοτήθηκαν 60.000 νοικοκυριά


Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας συνέχισαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Όπως ενημερώνει ο Διαχειριστής σε ανακοίνωσή του, τα συνεργεία είναι από σήμερα ενισχυμένα με επιπλέον 60 τεχνικούς από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος (στις οποίες οι ζημιές αποκαταστάθηκαν).

Έως χθες βράδυ είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, από τις 70.000 που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που

διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να
απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να
επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης
βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής
MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου