Αποκάλυψη: Το συμβόλαιο που αποφέρει 555.237.619 ευρώ στον Μέσι και γονάτισε τη Μπαρτσελόνα | Epirus World

Αποκάλυψη: Το συμβόλαιο που αποφέρει 555.237.619 ευρώ στον Μέσι και γονάτισε τη Μπαρτσελόνα


Η ισπανική πολιτική εφημερίδα El Mundo αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα το 2017.

Ο Αργεντίνος άσος δεν είναι σίγουρος αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στους μπλαουγκράνα, οι οποίοι είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και υπάρχουν σενάρια ακόμη και για πτώχευση. Αυτά, βέβαια, είναι τραβηγμένα, αλλά με όσα αποκάλυψε η El Mundo μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι ζημιά έχει πάθει η Μπαρτσελόνα με το συμβόλαιο του Μέσι, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι εδώ και ένα χρόνο οι ομάδες δεν έχουν έσοδα.

«Το ηγεμονικό συμβόλαιο που χρεοκοπεί την Μπαρτσελόνα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδό της και μέσα αναφέρει τις οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου που υπέγραψε ο Αργεντίνος το 2017.

Ένα συμβόλαιο που του απέφερε 115.225.000 ευρώ ως μπόνους ανανέωσης και ακόμη 77.929.955 ως μπόνους αφοσίωσης, με το συνολικό ποσό που θα λάβει ο Μέσι να υπολογίζεται στα 555.237.619 ευρώ!

Αυτή η αποκάλυψη, πάντως, δεν άρεσε καθόλου στην πλευρά του Αργεντίνου άσου, με τους δικηγόρους να ετοιμάζουν μηνύσεις κατά της El Mundo για τη δημοσιοποίηση του συμβολαίου, ενώ η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο θέμα και ότι στηρίζει τον Μέσι, κάνοντας λόγο για μια προσπάθεια να πληγεί η εικόνα του και η σχέση του με το κλαμπ.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου