Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 2-3: Πετάει προς τους «8» με show Χάαλαντ | Epirus World

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 2-3: Πετάει προς τους «8» με show Χάαλαντ


Με δύο γκολ του Χάαλαντ η 
Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας τη Σεβίλλη και είναι κοντά στους «8» του Champions League.

Οι Ισπανοί μπήκαν καλά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Σούσο, το σουτ του οποίου βρήκε και στον Χούμελς, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Γερμανούς και ακόμη πιο συγκεκριμένα στον Χάαλαντ. Μπορεί ο εντυπωσιακός Νορβηγός να μην είχε κάποια συμμετοχή στη γκολάρα του Νταχούντ στο 19′ για το 1-1, αλλά ήταν δικά του τα δύο επόμενα.

Στο 27′ ο Χάαλαντ συνεργάστηκε με τον Σάντσο και με εντυπωσιακό τελείωμα έκανε το 1-2, στο 34′ ανάγκασε τον Μπόνο να κάνει τρελή επέμβαση στο σουτ που δοκίμασε και στο 43′ πήρε την πάσα του Ρόις και με ιδανικό πλασέ βρήκε ξανά δίχτυα για το 1-3!

Το μόνο που κατάφερε η Σεβίλλη, η οποία θα χρειαστεί μια υπέρβαση στη ρεβάνς αν θέλει να προκριθεί, ήταν να μειώσει στο 84′ με τον Ντε Γιονγκ (2-3).

Σεβίλλη: Μπουνού, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Εσκουδέρο, Χορδάν (72′ Όσκαρ), Ράκιτιτς (46′ Γκουντέλι), Φερνάντο, Σούσο (60′ Τόρες), Γκόμες (60′ Μουνίρ), Εν Νεσίρι (60′ Ντε Γιονγκ).

Ντόρτμουντ: Χιτς, Μόρεϊ, Χούμελς, Ακάντζι, Γκερέιρο (76′ Πάσλακ), Τζαν, Νταχούντ, Μπέλιγχαμ, Σάντσο, Ρόις (80′ Μπραντ), Χάαλαντ.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου