Θρίλερ στα Γιάννενα με διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος που αγνοείται | Epirus World

Θρίλερ στα Γιάννενα με διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος που αγνοείται


Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του  διθέσιου εκπαιδευτικού πολιτικού  αεροσκάφους,που αγνοείται.
Το αεροσκάφος, τύπος DV20 της Egnatia Aviation, απογειώθηκε από ιδιωτική αερολέσχη στην Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα και λίγο μετά 12 και 30 το μεσημέρι χάθηκε το στίγμα του και δεν έχει επικοινωνήσει.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και του πιλότου εστιάζονται στην περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου. Πεζοπορα τμήματα της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικές οργανώσεις “χτενίζουν” την περιοχή, ενώ για τον εντοπισμό του έχει ξεκινήσει έρευνα στην οποία συμμετέχουν και δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα από τη βάση του Ακτίου και ένα από τη Θεσσαλονίκη.
Το σημαντικότερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι συμμετέχουν στις έρευνες,είναι η ορατότητα καθώς οι  Ανατολικές πλαγιές του Μιτσικελίου έχουν  καλυφθεί από χαμηλή νέφωση

πηγή : mypreveza.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου