Κοκκινιστός κόκορας με χυλοπίτες | Epirus World

Κοκκινιστός κόκορας με χυλοπίτες


Υλικά

  • 1 κόκορας κομμένος σε κομμάτια
  • 2 ντομάτες ώριμες
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • ½ κιλό χυλοπίτες
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 λίτρο νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλένετε τις ντομάτες, αφαιρείτε το κοτσάνι και τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, ρίχνετε τον κόκορα και σοτάρετε, μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 3
Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη ντομάτα
Βήμα 4
Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε στην κατσαρόλα το νερό, κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τον κόκορα να βράσει για 60 λεπτά το λιγότερο.
Βήμα 5
Προσθέτετε νερό, αν χρειαστεί. 10 λεπτά πριν είναι έτοιμος ο κόκορας, ρίχνετε τις χυλοπίτες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου