Μέγα μυστήριο με ρώσο γιατρό που έπεσε από κτίριο έχοντας εμπλακεί στις βρετανικές έρευνες για το εμβόλιο του κορονοϊού | Epirus World

Μέγα μυστήριο με ρώσο γιατρό που έπεσε από κτίριο έχοντας εμπλακεί στις βρετανικές έρευνες για το εμβόλιο του κορονοϊού


Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η ιστορία με τον θάνατο ενός κορυφαίου ρώσου βιολόγου, που είχε πάρει μέρος στις έρευνες της Αγγλίας για το εμβόλιο του κορονοϊού.

Ο 45χρονος Alexander Kagansky, παγκοσμίως γνωστός για τις έρευνές του στον καρκίνο, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τον 14ο όροφο κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο 45χρονος βιολόγος έφερε τραύμα από μαχαίρι, φορώντας μόνο το εσώρουχό του όταν έπεσε.

Η εφημερίδα «Izvestia» μας λέει πως «είχε εμπλακεί ενεργά στην ανάπτυξη του εμβολίου για τον κορονοϊό» σε εργαστήριο του Εδιμβούργου. Οι σχέσεις του Kagansky με το πανεπιστήμιο της πόλης ήταν γνωστές, δούλεψε εκεί για 13 χρόνια.

Η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης συνέλαβε ως ύποπτο για τον θάνατό του, που μπορεί να ήταν δολοφονία, έναν «παιδικό του φίλο», τον επίσης 45χρονο Igor Ivanov, τον άφησε όμως ελεύθερο όταν πέρασε με επιτυχία τον ανιχνευτή ψεύδους.

Ο ασίγαστος Kagansky μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Σκοτίας, Αγίας Πετρούπολης και Βλαδιβοστόκ, όπου δίδασκε στο πανεπιστήμιο.

Άλλα ρωσικά μέσα τον εμφανίζουν να εργάζεται για το εμβόλιο του κορονοϊού και στη Ρωσία, κανένα πάντως δεν παρέχει επαρκείς πληροφορίες.

Ο Ivanov είπε στην αστυνομία πως ο Kagansky είχε πάρει ηρεμιστικά και μαχαιρώθηκε μόνος του στην κοιλιά, πριν βγει στη βεράντα και πηδήξει.

«Η ιστορία του Ivanov ελέγχθηκε και πέρασε τον πολύγραφο», ισχυρίζεται η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Mash, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Μία μέρα πριν τον θάνατό του, ο Kagansky γιόρτασε τα γενέθλιά του. Η αστυνομία κρατά πάντως ανοιχτή την υπόθεση και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν έχει αποκλείσει τον φόνο…

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου