Κλοπ για Μαραντόνα: Θα τον είχαμε βοηθήσει αν του δείχναμε την αγάπη μας χωρίς να θέλουμε selfie μαζί του | Epirus World

Κλοπ για Μαραντόνα: Θα τον είχαμε βοηθήσει αν του δείχναμε την αγάπη μας χωρίς να θέλουμε selfie μαζί του


Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα για τον «Ντιεγκίτο». Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πως ο «θεός» του ποδοσφαίρου θα είχε βοηθηθεί από τον κόσμο, αν εκείνος του έδειχνε την αγάπη του χωρίς να βγάζει selfie μαζί του.

Συγκεκριμένα ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στο πόσο καλή αλλά και πόσο σκληρή μπορεί να είναι η ζωή όταν... εισβάλει στο κορμί τόσο έντονων προσωπικοτήτων. Ο Γερμανός τεχνικός, μάλιστα, τόνισε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να τον είχε βοήθησε αν δεν του φερόταν μόνο για να κάνει το «κομμάτι» του.

«Η ζωή του έδειξε πόσο καλή μπορεί να είναι όταν είναι παίκτης παγκόσμιου επιπέδου αλλά και πόσο δύσκολη μπορεί να είναι επίσης. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα. Τον συνάντησα μια φορά, κάτι για έναν παίκτη του επιπέδου μου ήταν σαν να συναντάω τον Πάπα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν πραγματικά, πολύ πολύ ξεχωριστό.

Θα λείψει από το ποδόσφαιρο, θα μου λείψει κι αυτό μπορεί κάποιος να το καταλάβει από την αντίδραση του κόσμου.

Αν του δείχναμε την αγάπη μας γι' αυτόν χωρίς να θέλουμε να έχουμε μια selfie μαζί του, αν του δείχναμε το σεβασμό που άξιζε όσο ήταν ζωντανός, τότε πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε».

Πηγή: Gazzetta.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου