Το Open «παίζει» μπάλα: Το κρίσιμο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία θα μεταδοθεί αποκλειστικά | Epirus World

Το Open «παίζει» μπάλα: Το κρίσιμο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία θα μεταδοθεί αποκλειστικά


Το Open θα «παίξει» μπάλα για μια ακόμα φορά. Το ματς-τελικός της Εθνικής Ελλάδας που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου στο UEFA Nations League έρχεται στον «αέρα» του Open.  Η τελευταία και καθοριστική μάχη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου, Σλοβενία, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, στις 21.45.

Η νίκη στη Μολδαβία κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του Τζον Φαν’τ Σχιπ για την πρωτιά στον όμιλο που, αν έρθει, θα εξασφαλίσει για την Εθνική Ελλάδας άνοδο στη League B της διοργάνωσης, καλύτερο ranking ενόψει τις κλήρωσης των προκριματικών του Μουντιάλ αλλά και πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 απολαύστε στο Open την μονομαχία της ανανεωμένης Εθνικής στο UEFA Nations League σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σχόλιο του Πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Δημήτρη Παπαδόπουλου και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη και Μιχάλη Τσίγκρη.

Και, βέβαια, μην χάσετε τις ειδικές εκπομπές του Open για το UEFA Nations League που παρουσιάζει η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης.

Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Ριζούπολης, απ’ όπου ο Πάνος Βόγλης θα μας βάλει το κλίμα του σημαντικού αγώνα. Δείτε ακόμη αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Ελλάδας και της Σλοβενίας, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, παρακολουθήστε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές και αποκλειστικές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League, που θα κρίνουν την πρωτιά συνολικά σε εννέα ομίλους, που ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης.

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου η Εθνική παίζει μπάλα στο Open , ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, από τις 21.00 έως και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου