Ολυμπιακός: Αναγκαστικά σε πλάνο ντέρμπι και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι | Epirus World

Ολυμπιακός: Αναγκαστικά σε πλάνο ντέρμπι και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι











Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι (1-0) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι ζορίστηκε πολύ να εξασφαλίσει το τρίποντο. Παρόλα αυτά και παρά την παραμονή στην κορυφή της Super League μαζί με τον Άρη, τα προβλήματα παραμένουν πολλά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (25/11, 19:55) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεδομένα εκτός μάχης είναι οι Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Βινάγκρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Χολέμπας. Με βάση τις συνθήκες αυτές, επικρατέστερο σενάριο μοιάζει να πάνε οι Πειραιώτες με την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο «αιώνιο» ντέρμπι. Δηλαδή με τον Σα στο τέρμα, τον Ραφίνια και έναν εκ των Ντρέγκερ ή Χολέμπας στα άκρα άμυνας, τους Σεμέδο και Σισέ στα στόπερ, την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ και μπροστά τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη (σαν «ψευτοεννιάρι»).

Το σενάριο να αλλάξει διάταξη ο Πορτογάλος τεχνικός και να παίξει η ομάδα του με 5-3-2 δεν φαίνεται πιθανό. Άλλωστε, σπάνια χρησιμοποιεί τρεις στο κέντρο της άμυνάς του ο Πορτογάλος τεχνικός. Βεβαίως, υπάρχουν ακόμη κάποιες ώρες μπροστά για το παιχνίδι με τους Άγγλους, αλλά ήδη υπάρχουν κάποια δεδομένα.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου