ΑΕΚ: Με Νεντελτσιάρου και… αρνητικούς η προπόνηση της Παρασκευής | Epirus World

ΑΕΚ: Με Νεντελτσιάρου και… αρνητικούς η προπόνηση της Παρασκευής


Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (22/11, 15:00) στη Ριζούπολη συνεχίζει η ΑΕΚ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους ενσωματώθηκαν στην προπόνηση της Ένωσης σήμερα το πρωί στα Σπάτα.

Ο Νεντελτσιάρου, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, δούλεψε ξανά με τα κιτρινόμαυρα και θεωρείται βέβαιο πως θα έχει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.

Επιπλέον, οι Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα και Τσιγκρίνσκι ήταν επίσης παρόντες στο πρόγραμμα της ημέρας, έχοντας ενημερωθεί από χθες πως τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν είχαν αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο θεωρείται δύσκολο κάποιος από τους τρεις να πάρει θέση στην ενδεκάδα κόντρα στους «βυσσινί».

Απόντες ήταν οι νεαροί Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς, λόγω του ιού.

Το Σάββατο θα υπάρξει νέος γύρος εξετάσεων για Covid-19 και η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τους «βυσσινί» έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου